tour de force

tour de forceÎn data de 7 septembrie va sosi în Sibiu un tur ciclist amator în scop caritabil numit „Garda Tour de Force”. Proiectul a fost inițiat de poliția irlandeză în 1991 și este organizat în fiecare an în țări diferite.

Anul acesta are loc în România în perioada 5-10 septembrie, pe traseul Brașov – Sighișoara – Sibiu-Pitești. Fondurile pe care organizatorii turului le vor strânge prin intermediul unei campanii online vor fi donate unei asociații caritabile din Irlanda care sprijină persoanele cu probleme legate de depresie și tendințe suicidale („Pieta House”). Pe lângă scopul umanitar, turul își propune să promoveze și valorile culturale și turistice ale localităților pe care le tranzitează, acestea urmând să fie oglindite în presa irlandeză.
Organizatorii turului îi invită pe cei interesați, atât instituții, cât și ONG-uri și cetățeni, să se alăture acestui tur. Pe cicliști îi veți putea găsi cazați la o pensiune de pe strada Blănarilor din Sibiu începând de miercuri, 7 septembrie și până joi, 8 septembrie. La acest tur participă polițiști și alți oficiali irlandezi, membri ai unor organizații caritabile irlandeze. Evenimentul este sprijinit de Ambasada României în Dublin, scopul urmărit fiind acela de a promova imaginea României în Irlanda.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns