ionel bucur cu tricolorul

ionel bucur cu tricolorulOra de Sibiu a mers miercuri în ”fieful” unuia dintre cei mai reputați sportivi ai Sibiului. La ”Interviuri pe față” am stat de vorbă cu proaspătul campion balcanic cu naționala României, seniorul Ionel Bucur.

După ce am debutat săptămâna trecută cu o discuție mai mult decât interesantă cu Paul Paralescu – tânărul ce a jucat în reclama Vodafone și totodată unul din cei mai apreciați hairstyliști din oraș, astăzi (n.r. – miercuri) vom merge ”acasă” la unul dintre cei mai reprezentativi sportivi ai Sibiului de după 1989. Miercuri de la 18.30 am stat de vorbă în direct la ”Interviuri pe față” cu sibianul Ionel Bucur, omul care face cinste Sibiului în toate competițiile de hipism din țară și străinătate. Proaspăt campion balcanic cu România (după o pauză de 24 de ani), sibianul care de zeci de ani trudește pentru acest sport, a vorbit în direct pe Ora de Sibiu, despre hipism, despre pasiunea care i-a adus atâtea satisfacții și despre multe alte lucruri interesante din vasta sa carieră.
 VEZI MAI JOS ÎNREGISTRAREA INTERVIULUI DIFUZAT ÎN DIRECT PE ORA DE SIBIU

De ce am ales să facem ”Interviuri pe față”
Ora de Sibiu merge acasă, la birou, în școli, licee, săli de sport, instituții publice sau chiar și direct în stradă ca să îți arate cine sunt oamenii ce merită cu adevărat să fie promovați în oraș. Site-ul nostru lansează miercuri un nou tip de emisiuni on-line la Sibiu. Nu ne vom ”ancora” într-un studio și nu vom face interviuri care să fie prelucrate și apoi difuzate înregistrat. Vrem să vă oferim ”INTERVIURI PE FAȚĂ”. Vom sta de vorbă cu oameni ai momentului din Sibiu, cu tineri întreprizători aflați la început de drum, cu sportivii care ne reprezintă cu cinste în competițiile naționale și internaționale sau cu orice persoană care merită promovată și cunoscută de tine. Vom fi și acolo unde există probleme în comunitate și vom discuta și cu cei ce vor să facă publică o problemă de interes local. Vom merge și în birourile politicienilor și ale celor care țin în mână frâiele orașului sau ale județului și îi vom chestiona pe marginea problemelor stridente ale comunității.

Totul este LIVE. Și tu poți pune întrebări
Vom face totul LIVE, cu întrebări comode și incomode, fără cenzură sau alte interese. Vom merge chiar și acolo unde nici nu te aștepți, dar suntem deschiși și la propuneri venite din partea voastră. Ne propunem ca și voi să fiți implicați la ”interviuri pe față” și de aceea îți oferim posibilitatea de a adresa întrebări sau de a semnala ceea ce te interesează chiar în timpul difuzării în direct a interviurilor.

Comentariul meu

Lasă un răspuns