cotton pub 2

cotton pub 2Finalul de săptămână este unul mai sărac în evenimente la ce obicei la Sibiu. Cap de afiș pare să fie Festivalul Tarafuri și Fanfare din Muzeul în Aer Liber. Distracție pe cinste se anunță și în Ursus Cotton Pub, iar la Imperium vineri seară concertează sibianca ce a făcut furori la Vocea României.

După ce toată vara am avut parte de foarte multe weekenduri în care oferta de evenimente și distracție a fost extrem de variată, cel de al II-lea sfârșit de săptămână din septembrie pare să fie puțin mai ”zgârcit” în privința aceasta.

Weekend fain la Cotton
Dacă e să vorbim de distracție și muzică bună, atunci e obligatoriu ca weekendul să înceapă în Ursus Cotton Pub. Aici are loc cel mai fain party de vinerea seara din oraș. Dj XTZ, DJ Andu și MC Ionu sunt pregătiți să ofere încă o seară memorabilă la platane ”Man, i love Fridays” fiind deja o rețetă de succes care atrage weekend de weekend sute de sibieni și turiști în locația de pe Rațiu. Distracția contiună aici și sâmbătă seară, așa că aveți motive să vă rezervați din timp o masă în pub la telefon 0752.268.866.

Muzica e LIVE doar la Imperium LIVE
Imperium așteaptă cu ușile deschise iubitorii de muzică live. Weekendul începe în forță cu un show marca MARIA COJOCARU & ALEX PETRE la ACOUSTIC SESSION, vineri seară de la 22.00. maria cojocaruSergiu Bolota promite și el o seară frumoasă tot cu muzică live, sâmbătă de la 22.00, în aceeiași locație de pe Nicolae Bălcescu, așa că aveți toate motivele să vă rezervați o masă la numărul de telefon 0369.454.690.

Muzeul în Aer Liber răsună de la fanfare și tarafuri
Complexul Naţional Muzeal ASTRA Sibiu şi Asociaţia Mişcarea de Rezistenţă, în parteneriat cu Asociaţia Culturală „Arhetipuri: datini, muzică, rost”, organizează în perioada 10-11 septembrie 2016 cea de-a XI-a ediţie a Festivalului Tarafuri şi Fanfare.
Detalii găsiți AICI.

Documentare interesante la UrbanEye
UrbanEye, festivalul care vorbește despre viața urbană prin intermediul filmului, vă invită la două proiecții în Sibiu, în cadrul Arhitectura.6, eveniment bienal de arhitectură. Cele două documentare au fost proiectate inițial în ediția din 2015 a festivalului, care a avut loc la București, și au fost printre preferatele publicului.
Detalii găsiți AICI.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns