FOTO – Incendiu puternic la o fabrică de cherestea. S-a întins pe aproape 2.000 de metri pătrați

0 201

incendiu-fabricaPeste 400 de metri pătrați au fost cuprinși de flăcările de au izbucnit la o fabrică de cherestea. Ulterior incendiul s-a extins rapid pe mai bine de 1.800 de metri pătrați, dar pompierii au reușit să îl localizeze.

Un incendiu a zbucnit, marţi dimineaţă, la o fabrică de cherestea din judeţul Vâlcea, flăcările extinzându-se pe o suprafaţă de aproximativ 1.800 de metri pătraţi, fără a face victime, anunta news.ro. La ora transmiterii acestei ştiri incendiul este localizat şi se lucrează pentru lichidarea acestuia. Pompierii au fost solicitaţi să intervină, marţi dimineaţă, la ora 5.57, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o fabrică de cherestea din localitatea Păuşeşti Otăsău, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea.
În momentul în care incendiul a fost anunţat, flăcările cuprinseseră aproximativ 400 de metri pătraţi, afectând sala gaterelor în care se prelucra lemnul şi distrugând instalaţiile din incinta acesteia. Din cauza materialelor combustibile, focul s-a extins pe o suprafaţă de 1.800 de metri pătraţi. La ora transmiterii acestei ştiri, incendiul a fost loalizat şi se lucrează pentru lichidarea acestuia. ISU Vâlcea precizează că niciopersoană nu a fost rănită. Deocamdată nu se ştie cauza izbucnirii incendiului.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.