Ministrul Transporturilor despre proiectul autostrăzii Sibiu – Pitești: ”Se va construi pe loturi, dar nu știu când va fi gata”

0 277

tunel autostradaMinistrul Transporturilor, Sorin Buşe a vorbit despre proiectul celei mai dorite autostrăzi din România. Acesta s-a ferit să spună când crede tronsonul A1, Sibiu – Pitești, ar putea dă fie finalizat, dar afirmă că ”se va construi pe loturi.

Ministrul Transporturilor, Sorin Buşe  a explicat într-un interviu acordat celor de la capital.ro de ce durează așa de mult finalizarea studiului de fezabilitate la autostrada Sibiu – Pitești. Bușe a evitat să spună când crede el că ar putea fi gata această porțiune din autostrada A1. ”Suntem în etapa studiului de fezabilitate care este foarte importantă. Știţi bine ce este un studiu, în funcţie de aceste foraje se face proiectarea propriu-zisă. Aceste foraje sunt fundaţia pe care se construieşte autostrada. Dacă acest studiu nu este bine făcut atunci nici construcţia nu este bună, aşa se explică problemele de pe alte tronsoane. A fost depus un studiu preliminar aflat în analiză de CNADNR pentru loturile 1 şi 5, în noiembrie vom avea studiile pentru aceste două loturi. Autostrada Sibiu-Piteşti se va construi pe loturi, nu pot să vă spun în cât timp se va finaliza această autostradă, nu las nicio piatră neîntoarsă, dorinţa mea este să circulăm cât mai repede”, a spus acesta. Citiți tot interviul AICI.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.