fbpx

Teatrul de cartier ajunge în Hipodrom. Cand putem vedea reprezentațiile

0 241

teatrul din cartier. foto%5E %C2%A9%C5%BE%C3%B4cristian b%C3%A3%C2%AEsc%C3%A4%C6%92..jpg

Proiectul Teatrul din Cartier, inițiat de Asociația Culturală BIS, aflat la cea de-a doua ediție, a debutat în Cartierul Trei Stejari, cu trei spectacole. Grădina BIS de pe strada Ștefan cel Mare a fost neîncăpătoare pentru cei dornici să asiste la reprezentațiile teatrale din cadrul proiectului.
Joi, în 15 septembrie, la ora 19.00, sibienii sunt invitați la spectacolul „ORAȘUL MEU”, o comedie care îi are în distribuție pe: Andrada Grosu, Aneea Opriș, Claudiu Fălămaș și Mihai Alexandru. Reprezentația va avea loc la Colegiul Pedagogic “Andrei Șaguna”de pe Aleea Turnu Roșu nr. 2.
Spectacolul, anume conceput pentru acest proiect, prezintă istorii de viață ale protagoniștilor, care au copilărit în patru cartiere ale Sibiului. Totul e presărat cu momente de umor și cu muzică live.
Următoarea reprezentație din Cartierul Hipodrom (A fost doar un vis) va avea loc în aceeași locație, în 20 septembrie, la ora 19.00.
“A început bine proiectul nostru. A început prea bine. Sute de oameni au venit în Grădina noastră să asiste la producțiile BIS Teatru. Nu ne-am așteptat să vină atât de mulți. Oameni de toate vârstele. Marele câștig este că am reușit să inventăm un spațiu cultural, social, în Cartierul Trei Stejari, în Grădina de pe Strada Ștefan cel Mare nr. 56. Oamenii vor să stea între copaci, pe iarbă, pe lemne, și să vadă teatru. Nu i-a alungat ploaia din ziua doi, iar după spectacolul “Născut în 90” discuțiile au durat o oră și 20 de minute, cât spectacolul. Sper să continuăm la fel de fertil și inspirat, să aducem la teatru și oamenii din cartierul Hipodrom. Spectacolele sunt bune. Startul a fost minunat”, a declarat Bogdan Sărătean, inițiator proiect.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.