piata mare sibiu centru primaria

iohannis in parlamentGrupul de inițiativă Filiala Sibiu al Uniunii Salvați România lansează campania de strângere de semnături pentru alegerile parlamentare, vineri, 16 septembrie, ora 18:00, în Piața Mare din Sibiu.

“La acțiune sunt așteptați toți sibienii dornici să dea o mână de ajutor la reformarea clasei politice. Fiecare semnătură este prețuită și reprezintă o responsabilizare a Uniunii Salvați România în proiectul său politic. Tocmai de aceea, cu acest prilej, provocăm sibienii să discute cu voluntarii noștri. Încercăm astfel să aflăm direct de la cetățeni care le sunt speranțele si așteptările de la viitorii aleși, dorim să fim permanent conectați la comunitate”, se arată într-un comunicat de presă transmis de USR Sibiu.

Campania a început în București și în alte orașe din țară, sub sloganul “Susține oameni ca tine!”.

Partidul Uniunea Salvați România este fondat pe structura USB și este un continuator al partidului care a obținut la București, la alegerile locale, peste 30% din voturi. Uniunea Salvați România are format la Sibiu un grup de inițiativă compus din viitori membri și simpatizanți, oameni care nu au mai făcut parte din nicio formațiune politică, potrivit aceluiași comunicat.

Comentariul meu

Lasă un răspuns