Ora de Sibiu
Știri in direct

Grand Master Wim Bos vine weekend-ul acesta la Sibiu. Cu ce ocazie ne vizitează orașul

208

wim-bosÎn luna septembrie, sportivii şi fanii taekwon-do-ului au extraordinara şansă de a descoperi secretele care construiesc campioni în taekwon-do şi de a lua lecţii de la Maestrul Wim Bos (9 Dan).

Seminarul tehnic, denumit Stagiul Internaţional de Taekwo-do Sibiu 2016 va avea loc în Sibiu, în perioada 16-18 septembrie 2016 la Centrul Aria Sport şi este organizat de PUMA Club Sibiu în colaborare cu Federaţia Română de Taekwon-do ITF.
Seminarul este deschis participării tuturor sportivilor români interesaţi, care sunt afiliaţi Federaţiei Române de Taekwon-do ITF, precum şi tuturor sportivilor din afara ţării afiliaţi la Federaţia Internaţională de Taekwon-do ITF. Sosirea sportivilor va avea loc vineri, iar sâmbătă de la ora 09.00 va debuta seminarul tehnic de taekwon-do. Publicul spectator este, de asemenea, binevenit la eveniment.
Acest seminar tehnic este pentru practicanţii de taekwon-do un mod ideal de a se perfecţiona, pentru a obţine astfel rezultate foarte bune la viitoarele competiţii naţionale şi internaţionale.
Grand Master Willem Jacob Bos (9 Dan), de origine din Olanda, este o celebritate în lumea taekwon-do-ului şi unul dintre cele mai apreciate personalităţi din comunitatea europeană şi mondială de taekwon-do. Din palmaresul acestuia putem enumera: de 7 ori campion naţional în Olanda în perioada 1970-1978, campion european la luptă în 1976, membru în diverse comisii de arbitraj în cadrul Federaţiei Europene şi Internaţionale, preşedinte al Federaţiei Europene de Taekwon-do ITF (All European Taekwon-Do Federation – AETF) între 2004 şi 2006, antrenor naţional al Olandei şi Italiei.
În prezent, GM Wim Bos este Director tehnic în cadrul Federaţiei Italiene de Taekwon-do şi Director în cadrul Biroului de conducere al Federaţiei Internaţionale de Taekwon-do ITF. De-a lungul carierei sale a susţinut peste 10 cursuri de arbitraj în Europa şi restul lumii şi peste 56 de cursuri de instructaj în diverse ţări ale lumii. Din acest motiv, a vizitat până în prezent peste 50 de ţări, în calitate de sportiv, antrenor, organizator de evenimente, membru în cadrul Federaţiei Europene şi Internaţionale.
Suntem foarte încântaţi că maestrul a acceptat invitaţia de a veni de la Sibiu. Grand Master Wim Bos este cel mai mare grad în taekwon-do (9 dan) care vizitează Sibiul, fiind prima oară când se întâmplă acest lucru, fapt care ne onorează peste măsură., a declarat Ciprian Banea, din partea organizatorilor.

Primește titlurile instant

Loading...

Citește și
kdeco.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...