​Premierul Cioloş le ureaza timişorenilor să depăşească Sibiul ca şi Capitală Culturală Europeană

0 321

5855

Primul ministru al României a felicitat Timişoara pentru desemnarea orasului ca şi Capitală Culturală Europeană în 2021 si le-a urat bănățenilor să depăşască standardul ridicat de Sibiu în 2007.
Premierul Dacian Cioloș i-a felicitat, sâmbătă, pe locuitorii orașului Timișoara după ce acest oraș a fost desemnat să devină Capitală Culturală Europeană în 2021, precizând că l-a asigurat pe primarul Nicolae Robu de tot sprijinul Guvernului, „inclusiv financiar”, anunță agerpres.ro. „Cetățenii Timișoarei au arătat de-a lungul timpului un spirit fantastic al libertății, o organizare antreprenorială de invidiat și o atitudine exemplară multiculturală și interconfesională. Sunt sigur că și de data aceasta timișorenii se vor strânge în jurul acestui proiect comun și vor aduna toată energia și creativitatea pentru a atinge și depăși standardul ridicat de Sibiu în 2007 în materie de proiecte culturale europene”, a scris Cioloș pe Facebook.
El i-a felicitat, de asemenea, și pe cetățenii din București, Cluj-Napoca și Baia Mare pentru proiectele de candidatură care au ajuns în finală.
Timișoara este orașul românesc ales pentru a deveni Capitală Europeană a Culturii în 2021. Orașul a fost ales de Juriul internațional de experți delegat de UE, condus de Steve Green.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.