autostrada inchisa foto

autostrada-inchisa-fotoCoșmarul șoferilor care tranzitează județul Sibiu se încheie în mod sigur pe 30 septembrie. CNADNR-ul a confirmat Camerei Deputaților că traficul pe lotul 3 al autostrăzii Sibiu – Orăștie se reia la această dată.

„În cadrul ședinței de marți, 20 septembrie, a Comisiei pentru Transporturi și Infrastructură i-am adresat directorului CNADNR, Cătălin Homor, întrebarea referitoare la stadiul lucrărilor pe cei 22 de km din autostrada Sibiu-Orăștie, închiși anul trecut. Prin răspunsul său, directorul CNADNR a confirmat data de 30 septembrie ca fiind sigură pentru redeschiderea traficului pe acest tronson de autostradă”, spune deputatul Dan Simedru pentru alba24.ro. Potrivit acestuia, directorul CNADNR nu a comentat pe marginea subiectului, însă și-a asumat și în fața Comisiei de specialitate din Camera Deputaților acest termen.
Astfel, în mai puțin de două săptămâni, pe 30 septembrie, românii ar putea circula pe acest tronson. Termenul marchează peste un an de când autostrada a crăpat din cauza infiltraţiilor de apă.
Într-un material video publicat pe pagina de facebook a Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România, marți, 20 septembrie, se poate observa situația din șantier.

Pe 7 septembrie s-a împlinit un an de când Autostrada Orăştie – Sibiu a fost închisă între Cunţa (judeţul Alba) şi Sălişte (judeţul Sibiu), din cauza surpărilor.

Comentariul meu

Lasă un răspuns