aeroport2

aeroport2Cu siguranță că după o călătorie cu avionul și în care te bucuri că ai ajuns la destinație, nu te aștepți ca în terminalul de sosiri să fi întâmpinat pe acorduri muzicale din arii celebre. L-a Sibiu însă acest lucru a fost posibil zilele trecute.

O inițiativă locală a făcut ca pasagerii ce au sosit sau au avut zbor de plecare de la Aeroportul Internațional Sibiu să aibă parte de o surpriză plăcută. Totul s-a întâmplat luni după amiază, atunci un când în cadrul evenimentului ”Take an Opera Break”, un grup de artiști au interpretat scurte arii muzicale chiar în terminalul principal al Aeroportului Internațional Sibiu. Cei prezenți s-au putut bucura astfel de momente pe care cu siguranță le putem vedea numai pe scenele sălilor de operă sau la Filarmonică.
Momentul face parte din cadrul ediției a XV-a a celui mai important eveniment sibian dedicat artei lirice și totodată singurul festival internațional de gen din țară se desfășoară anul acesta în perioada 11-30 septembrie. Pe parcursul celor 20 de zile de festival sunt programate un număr de 12 evenimente la care sunt invitați peste 800 de artiști din țară și străinătate: dirijori, soliști, ansambluri corale, ansambluri de operă și balet.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns