balea lac zapada

balea-lac-zapadaDacă săptămâna trecută ne puteam bucura de temperaturi ca în perioada de vară, atât la munte cât și în oraș, ei bine acum lucrurile s-au schimbat. La Bâlea Lac temperatura a ajuns la -1 grad și au căzut și primii fulgi de nea.

Zăpadă la Bâlea Lac. Nu este deloc o glumă. Miercuri a nins preț de o oră și zăpada s-a așternut pe platourile montane de la peste 2.000 de metri altitudine. Joi se mai putea vedea zăpada și asta pentru că datorită temperaturilor scăzute, aceasta nu s-a topit și chiar mai fulguiește.
”La Bâlea Lac s-au aşezat petice de zăpadă. Nu e un strat continuu, iar şi acolo unde este, este foarte subţire. Fulguieşte, a fulguit şi miercuri timp de o oră, este o ninsoare de sub un litru pe metru pătrat”, a declarat joi meteorologul de serviciu al Centrului Meteorologic Regional Transilvania Sud Sibiu, Adrian Paşol, anunță mediafax.ro. Potrivit acestuia, în timpul nopţii de miercuri spre joi la Bâlea Lac temperatura a fost de minus 1 grad Celsius, iar joi maxima va fi de 1 grad.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns