piata taraneasca aniversare 3 ani sibiu 1

piata taraneasca aniversare 3 ani sibiu (1)Consiliul Județean Sibiu, prin Camera Agricolă Județeană Sibiu și prin Serviciul Public Sala Transilvania, a început o reorganizare a pieței volante de la Sala Transilvania.

Astfel, sâmbătă, 24 septembrie 2016, cu excepția sectorului lactate care a rămas poziționat acolo unde sibienii s-au obișnuit, celelalte sectoare (carne și produse de carmangerie, pâine și prăjituri, etc) au fost mutate in spatele Sălii Transilvania, spre parcarea de lângă Facultatea de Drept. Prima ediție în această formulă a fost una care a creat câteva inconveniente atât producătorilor, cât și cumpărătorilor, întrucât spațiul pe care urma să se desfășoare piața a fost aglomerat și din cauza mașinilor comercianților care participă zilele acestea la Târgul de îmbrăcăminte și încălțăminte găzduit în incinta sălii.
Conducerea Consiliului Județean Sibiu asigură toți sibienii participanți la Piața Transilvania, fie în calitate de producători, fie în calitate de cumpărători, că nu intenționează să desființeze această piață utilă și apreciată.
“Repet ceea ce am garantat imediat după alegerile locale când am preluat mandatul de președinte al Consiliului Județean Sibiu: vom menține această piață. Noutatea constă în faptul că am început un proces de reorganizare, care se va face etapizat, în paralel cu certificarea producătorilor. Vom analiza inconvenientele create azi și vom lua măsuri ca sibienii să beneficieze de condiții civilizate când își fac cumpărăturile de la Piața Transilvania, iar producătorii să poată să își expună marfa în condiții bune, de siguranță și igienă”, a dat asigurări Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu