Oameni de afaceri din Austria interesați să investească în Sibiu. Ce vor să dezvolte aici

0 415

consiliul-judetean-sibiuO delegație din Linz formată din membri ai Camerei Economice a Austriei Superioare, condusă de Hermann Pühringer,  a fost prezentă luni, 26 septembrie 2016, la Consiliului Județean Sibiu, unde s-a întâlnit cu conducerea instituției, reprezentată de președinta Daniela Cîmpean și de cei doi vicepreședinți, Wiegand Fleischer și Marcel Luca.

Austriecii au dorit să ştie care este preţul unui teren industrial cu infrastructura de utilităţi asigurată, care este rata şomajului în municipiul şi în judeţul Sibiu, dacă există forţă de muncă bine calificată, câte afaceri noi se înregistrează anual, cum e sprijinită dezvoltarea economică de către autorităţile locale, care sunt consecinţele cele mai importante care decurg din faptul că România este membră a Uniunii Europene, care sunt provocările cu care judeţul Sibiu se confruntă legate de dezvoltarea economică.
„Vă mulțumim că ați venit înspre noi și ați manifestat un interes real față de condițiile generoase pe care județul Sibiu le oferă celor care doresc să pornească o investiție. Sperăm că prezentările detaliate pe care le-ați urmărit vă sunt utile, iar discuţiile purtate se vor concretiza în investiţii viitoare”, a spus preşedinta Daniela Cîmpean.
Delegația străină a fost însoțită de noul referent economic pe lângă Ambasada Austriei la București, domnul Gerd Bommer, precum și de Andreas Huber, consulul onorific al Austriei la Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.