traficant de droguri perchezitii descinderi mascati
FOTO arhivă

traficant de droguri perchezitii descinderi mascatiÎn data de 28 septembrie, pe raza judeţului Sibiu, au fost identificate, prinse, reţinute sau arestate mai multe persoane cercetate penal pentru săvârşirea de infracţiuni.

În municipiul Mediaş, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale au identificat şi prins o localnică în vârstă de 48 de ani, pe numele căreia Judecătoria Aiud a emis mandat de executare a pedepsei închisorii pentru săvârşirea infracţiunii de introducere în mod ilicit de telefoane mobile în Penitenciarul Aiud.

Hoți reținuți la Mediaș
Tot pe raza municipiului Mediaş, au fost identificaţi şi prinşi trei bărbaţi, medieşeni cu vârste cuprinse între 15 – 31 de ani, reţinuţi pentru 24 de ore pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de furt calificat, constând în aceea că, în perioada august – septembrie 2016, cei trei au sustras bunuri în mod repetat dintr-o locuinţă din mun. Mediaş. În data de 29 septembrie, cei trei  urmează a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaş cu propunere de arestare preventivă.

Un tânăr se ascundea să nu facă închisoare
Pe raza municipiului Sibiu, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale – Compartimentul Urmăriri, au identificat un sibian învârstă de 23 de ani, pe numele căruia Judecătoria Sibiu a emis mandat de executare a pedepsei închisorii , fiind condamnat la 1 an închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire în stare de recidivă postexecutorie. Toate persoanele amintite se află încarcerate în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu. Foto: arhivă

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns