cibinfest foto de sus

cibinfest-foto-de-susPrimul weekend din octombrie nu este foarte bogat în evenimente la Sibiu. Chiar și așa puteți să alegeți să vă distrați în Piața Mare la CibinFest sau să ieșiți în club la Ursus Cotton Pub. Copiii sunt așteptați la Teatrul Gong.

Curge berea. La CibinFest
CibinFEST 2016 din Piața Mare este și în acest weekend cap de afiș, Cortul gigant de 2400 mp, căsuțele cu expozanți și parcul de distracții oferă rețeta pentru distracție, mâncare și bere din belșug.
Mai multe detalii AICI!

Party după party la Cotton
Când vine vorba de distracție în weekend în materie de cluburi și loc de dansat, alegerea cea mai bună este clar Ursus Cotton Pub. Aici are loc cel mai fain party de vinerea seara din oraș. Dj XTZ, DJ Andu și MC Ionu sunt pregătiți să ofere încă o seară memorabilă la platane ”Man, i love Fridays” fiind deja o rețetă de succes care atrage weekend de weekend sute de sibieni și turiști în locația de pe Rațiu. Distracția continuă aici și sâmbătă seară, așa că aveți motive să vă rezervați din timp o masă în pub la telefon 0752.268.866.cotton
Live cu Vlad Simon. În Imperium
Vineri seară la Imperium se aude ca de obicei cea mai faină muzică live. Aici concertează Vlad Simon și Mihai Pitan. Sâmbătă este seară de Acoustic Band.Ambele evenimente încept la ora 22.00. Rezervările se fac la numărul de telefon 0369454690.

Vineri este Noaptea Cercetătorilor
Concursul ”Sibiul cercetătorilor – ştiinţă, tehnologie şi cultură” organizat în cadrul evenimentului NOAPTEA CERCETĂTORILOR și-a propus sporirea interesului tinerei generaţii pentru domeniile ştiinţific şi tehnic, având ca tematică exemplificarea prin tehnici vizuale a modului în care rezultatele diverselor cercetări şi experimente pot avea efecte vizibile asupra dezvoltării şi prosperităţii oraşului Sibiu.
Mai multe detalii AICI!

„Cel mai mare Gulliver” se joacă în premieră la Sibiu
Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă duminică, 2 octombrie, de la orele 11:00 și 18:00, premiera oficială a spectacolului „Cel mai mare Gulliver” în regia lui Alexandru Dabija.
Mai multe detalii AICI!cel-mai-mare-gulliver

Mircea Dinescu vine în Piața Mică
Festivalul Internaţional „Romaii Poesia”, al cărui amfitrion va fi poetul Mircea Dinescu va avea loc pe 1 octombrie 2016. Vor participa invitaţi din Statele Unite ale Americii, Polonia, Italia, Ger­mania, Serbia, Bulgaria, Macedonia, Anglia şi România. Sâmbătă de la ora 18.00.

Începe Salonul Internațional de Artă Fotografică de la Sibiu
Fotoclubul ORIZONT ȋmpreună cu Casa de Cultură a Studenților din Sibiu vă invită la a XVII-a ediție a Salonului Internațional de Artă Fotografică de la Sibiu, eveniment cotat la nivel internaţional cu 5 stele (maxim posibil), care îşi deschide porţile duminică 2 octombrie 2016 la Centrul de Informare Turistică din cadrul Primăriei Municipiului Sibiu.
Mai multe detalii AICI!

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns