Noi restricții de circulație pentru execuția de lucrări în Sibiu. Informații utile mai ales pentru șoferi

0 248

lucrari-strazi-reparatii-cabluri-subterane-sibiuÎn perioada următoare în Sibiu vor fi demarate mai multe lucrări atât la rețeaua de gaz și de apă cât și de introducere a cablurilor electrice sau de fibră optică și telefonie, în subteran.

Lucrări la rețeaua de gaz
Comisia de Circulație a aprobat lucrările de modernizare a conductelor de gaz pe următoarele străzi:
•    Strada Anina, în perioada 3 -28 octombrie
•    Strada Popovici Bănățeanu, în perioada 7 – 28 octombrie
Lucrările se vor desfășura sub trafic, cu închiderea temporară și pe tronsoane a unei benzi de circulație. Termenele includ refacerea carosabilului și trotuarelor afectate.
•    Pe strada Prometeu se va extinde rețeaua de gaz în perioada 3-7 octombrie, după execuția lucrărilor firma executantă fiind obligată prin aviz să refacă integral carosabilul afectat. Lucrările se vor efectua pe un tronson de doar 7 m lungime.
•    Branșamente punctuale pentru proprietăți private pe strada Londra și Zăvoi (24 octombrie – 4 noiembrie) – lucrările vor afecta carosabilul, dar constructorul este obligat să readucă la starea inițială porțiunile afectate

Lucrările continuă și în proiectul Calea Verde
Comisia de Circulație a avizat execuția unor traversări ale șoselei Alba Iulia și ale bulevardului Vasile Milea pentru a face legătură dintre tubulaturile instalate în trotuarele de pe ambele părți ale arterelor. Precizăm că atât lucrările de săpătură și introducere a cablurilor, cât și lucrările de refacere sunt planificate a fi executate noaptea, între orele 22 și 5. Circulația nu va fi întreruptă, dar se va desfășura cu restricții.
Pe Șoseaua Alba Iulia:
•    Traversarea carosabilului sub podul CFR în data de 4 octombrie, refacerea porțiunilor afectate fiind programată pentru 5 octombrie
•    Traversarea carosabilului în dreptul sensului giratoriu de la Metro în data de 6 octombrie, refacerea fiind planificată pentru 7 octombrie.

Pe bulevardul Vasile Milea:
•    Traversarea în dreptul străzii Semaforului în data de 3 octombrie, refacerea urmând să se execute în 4 octombrie
•    O a doua traversare în dreptul străzii Semaforului în data de 6 octombrie, refacerea fiind avizată pentru data de 7 octombrie
•    Traversarea în dreptul străzii Oituz în data de 8 octombrie, refacerea fiind planificată pentru 10 octombrie

Lucrări la rețeaua de apă și canalizare
•    Pe strada Florilor se va moderniza rețeaua de apă și canalizare, fiind necesară închiderea completă a străzii în perioada 10 octombrie – 10 noiembrie. Carosabilul va fi readus la starea ințială
•    Strada Oașa, în perioada 3 octombrie – 18 noiembrie
•    Lucrări la rețeaua de apă și canalizare se vor realiza și în intersecția străzilor Bâlea, Ștefan cel Mare și Moldoveanu. Circulația nu va fi închisă, dar se va desfășura cu restricții
–    În perioada 4-5 octombrie se va lucra pe tronsonul dintre strada Spartacus și strada Moldoveanu, refacerea carosabilului afectat urmând să se execute în data de 6 octombrie.
–    În 8 octombrie se va lucra în zona intersecției străzilor Ștefan cel Mare – Bâlea, în aceeași noapte fiind planificată și refacerea.
•    Branșament pentru o proprietate privată pe strada Ștefan cel Mare (3A) – 4-5 octombrie, refacerea urmând să fie realizată în 6 octombrie.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...