Cel mai mare complex Wellness&Spa din România, administrat de o firmă din Sibiu. El este omul cheie

1 812

therme 4Cel mai mare complex de wellness & spa din România este operat de o firmă care are sediul chiar la noi în oraș, la Sibiu. Therme s-a deschis la începutul anului lângă București, după o investiție totală de peste 50 de milioane de euro.

Complexul Therme, care aşteaptă un milion de clienţi în primul an, este operat de o firmă cu sediul în Sibiu.Stelian Iacob, 36 de ani, care a lucrat anterior în real estate, administrează compania Therme Nord Bucureşti, cel mai mare complex de wellness, care s-a deschis la început de an în Baloteşti, lângă Bucureşti. Complexul a fost deschis după o investiţie totală de 50 milioane de euro, compania Therme Nord Bucureşti, cea care operează centrul wellness, primind un ajutor de stat de 6,64 milioane de euro pentru crearea a 200 de locuri de muncă, anunță zf.ro.
Iacob  a fost implicat în proiectul complexului încă din 2013, atunci când planurile grupului austriac A-Heat Group – cel care a realizat investiţia – erau doar pe hârtie.  Iacob mai figurează ca administrator la alte şase companii, Geothermie Nord, înregistrată în Sibiu, cu cifră de afaceri zero şi cu obiect de activitate „activităţi ale holdingurilor“, Conovo, tot din Sibiu, cu afa­ceri de 24.000 de lei din lucrări de construcţii ale clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale, BVI NorthStone, cu obiect de activitate „dezvoltare (promovare) imobiliară), zero angajaţi şi cifră de afaceri netă zero, Jaeggi Geothermal, tot din Sibiu, cu un singur angajat şi cifră de afaceri zero din „furnizarea de abur şi aer condiţionat“, Aretaic Capital Management şi Aretaic Inergy, cu afaceri de 799.000 de lei anul trecut, un angajat din producţia de energie electrică.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

1 Comentariu
  1. Nel Amuritu scrie

    Domnule reporter, va rog sa imi explicati de ce m-ar interesa pe mine, sau de ce ar trebui sa ma bucur eu, platitor de impozite la Sibiu ca Complexul Therme, este operat de o firmă cu sediul în Sibiu. Se muta Complexul la Sibiu, sau imi plateste cineva drumul si cazarea la acel Complex? Voi ganditi ceva inainte de a scrie ? Stiti ca un Sibian a fost candva in Burundi si a gasit pe strada o maslina ? Cam tot asa de interesanta e si stirea dvs ….

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...