VIDEO – Stadionul Municipal ”resuscitat” din temelii de primărie. Schimbările vor fi RADICALE

0 1.258

stadion municipal sibiuPreședintele clubului de fotbal, FC Hermannstadt, a anunțat marți într-o conferință de presă transmisă în direct pe Ora de Sibiu, că stadionul Municipal urmează să fie reabilitat complet de municipalitate. Primăria a renunțat la ideea de a mai face un stadion nou și va ”resuscita” din temelii arena din Sub Arini. Vorbim inclusiv de o instalație de nocturnă.

După ce stadionul ”Cutiuța” a fost complet modernizat de primărie, se pare că și cea mai mare arenă sportivă din Sibiu urmează să aibă aceeiași soartă fericită. Municipalitatea a renunțat la ideea de a face un stadion nou în afara orașului și se concentrează acum pe modernizarea din temelii a stadionului din Sub Arini. ”Se vor face lucrări la tribune, apoi vorbim de terenul de joc inclusiv spațiile conexe cum ar fi pista de atletism. Se va începe cu lucrările urgente, respectiv zona vestiarelor. Cei de la primărie sunt cei care fac investiția și se ocupă de stadionul Municipal. Doamna primar Astrid Fodor este preocupată de acest proiect și sunt convins că rezultatele se vor vedea destul de repede”, a declarat marți într-o conferință de presă Teodor Birț, președintele echipei de liga a 3-a, FC Hermannstadt.

Tribuna I rămâne schelet de bază. Restul se schimbă
Când vorbim de schimbări radicale la stadion, vorbim de o reconstruire și regândire a peluzelor și tribunei a II-a. De asemenea suprafața de joc urmează să fie schimbată și se discută și despre amplasarea unei instalații de nocturnă. ”Aceste discuții avute cu doamna primar se bazează pe o prioritizare a tot ceea ce înseamnă lucrări ample. Există șanse ca actualul stadion să fie reabilitat complet și fie amenajat pe actuala structură un stadion radical transformat.  Se păstrează ceea ce este bun, respectiv tribuna I, cea acoperită.. Există discuții legat de ceea ce trebuie făcut în locul peluzelor și tribunei a II-a. Încă nu s-a luat o decizie, dar se discută legat de acest lucru. Se discută și despre o instalație de nocturnă, de o suprafață de joc încălzită. Nu vor fi făcute doar niște zugrăveli și schimbate câteva scaune. Cei de la primărie sunt cei care vor alege variantele cele mai bune. Ceea ce se dorește este ca stadionul să sufere aceste modificări destul de repede. (..) Acum este o motivație pentru că există fotbal în Sibiu. (..) Discuția este constructivă și pozitivă. (..) Stadionul va arăta frumos într-un anumit interval de timp. (..) Sunt convins că primăria va ține pasul cu evoluția echipei…”, a mai spus marți Birț. Urmăriți mai jos întregistrarea conferinței de presă transmisă în direct de Ora de Sibiu.

Partea a II-a

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...