​FOTO – Premiera spectacolului Familii a deschis microstagiunea „Studenții sibieni cuceresc orașul”

0 471

ssco 2017 deschidere familii foto radu nechit 11.jpg

Proiectul tinerilor actori, teatrologi și manageri culturali ai Universității „Lucian Blaga” Sibiu a început aseară, pe scena Teatrului Național „Radu Stanca”, cu premiera spectacolului Familii, de Eugen Jebeleanu. 
Studenții din echipa de organizare a microstagiunii au deschis seara cu prezentarea proiectului și au adus mulțumiri partenerilor și sponsorilor. Evenimentul a fost onorat de prezența prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea, rectorul ULBS, iar după spectacol, acesta a declarat: Vă felicit pe toți, în egală măsură, studenți și profesori, pentru acest proiect devenit deja tradiție pentru universitatea noastră. Vă doresc mult succes în zilele următoare ale microstagiunii și mă bucur că școala de teatru sibiană și-a demonstrat, încă o dată, valoarea.

ssco 2017 deschidere familii foto radu nechit 10.jpg
Din distribuția spectacolului fac parte studenții: Marian Bureață, Ioana Cosma, Oana Marin, Vladimir Petre, Gabriela Pîrlițeanu, Ștefan Tunsoiu, Iustinian Turcu și Claudiu Urse. Scenografia este semnată de Velica Panduru, conceptul video de Andrei Cozlac, iar sound designul a fost creat de Claudiu Urse. Familii este un spectacol co-produs de Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu.ssco 2017 deschidere familii foto radu nechit 3.jpg

Microstagiunea „Studenții sibieni cuceresc orașul” se desfășoară între 4 și 9 octombrie 2016 și este realizat de Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Departamentul de Artă Teatrală și CAVAS (Centrul de Cercetări Avansate în Artele Spectacolului). Intrarea la toate spectacolele este gratuită pe bază de rezervări prealabile la numărul de telefon 0742 344 805, iar mai multe detalii pot fi găsite pe pagina de Facebook: Artă Teatrală Sibiu.Acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu și Primăria Municipiului Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.