turn3

turn3Puțină lume știe că unul dintre cei mai apreciați WINE AMBASSADOR din România este din Sibiu. Vineri seară am stat de vorbă cu Diana Pavelescu, la ”Interviuri pe Față”. Am transmis în direct de pe strada Cetății, acolo unde în acest weekend are loc prima ediție a Festivalului Sibiu Vinfest.

Sibiul este în weekend gazdă pentru un eveniment care se organizează în premieră în oraș. Vorbim de un festival care are loc în zilele de 8 și 9 octombrie. Prima ediție a Sibiu Vinfest va transforma strada Cetății într-un spațiu de întâlnire între oenologi din țară și din Republica Molodova și iubitori ai vinului. Veți avea ocazia să descoperiți spiritul vinurilor românești din 10 crame, să vă bucurați de muzică live, demonstrații de fabricare a mustului, povești despre vinuri și despre tradiții vechi și multe alte surprize. La Sibiu Vinfest veți putea degusta vinuri vechi și vinuri noi și să luați acasă sticla preferată de la cele 10 crame care își vor expune oferta: Cramele Histria, Clos de Colombes, Liliac, Chateau Vartely, Recaș, Jidvei, Oprișor, Casa Bunescu, Domeniile Boieru și Domeniile Apold. Sâmbătă, 8 octombrie, începând cu ora 18:00, atmosfera va fi încălzită de Grigore Leșe și Trio-ul Reger iar duminică, 9 octombrie, de la aceeași oră, strada Cetății va rezona pe muzica lui Romulus Cipariu și a lui Radu Nechifor & Friends.diana-pavelescu
Și pentru că am dorit să aflăm direct de la un specialist ce înseamnă să ai în oraș un astfel de eveniment, am apelat la Diana Pavelescu. Distinsa doamnă este dacă nu știați unul dintre cei mai ambasadori ai vinului din România și totodată și Secretar General al Asociației Degustătorilor Autorizați din România.
Urmăriți mai jos înregistrarea interviului cu Diana, interviu realizat chiar pe strada Cetății din Sibiu.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns