zacaria trident1

zacaria-trident1Zacaria Group a achizitionat, in urma unei licitatii publice, fosta cladire Trident din zona industriala de vest a Sibiului, continuand investitiile de succes din Romania si Sibiu, in particular. Pretul de achizitie este de 5.511.750 de euro. Actuala cladire va intra intr-un proces de reabilitare, urmand ca anul viitor sa fie data in folosinta drept parc industrial si de afaceri.

„Ne bucuram ca am putut adauga aceasta proiect-reper al Sibiului in portofoliul nostru. Astfel de investitii demonstreaza faptul ca avem incredere in cresterea economica a Romaniei si in special a Sibiului”, a declarat Jonathan Diamantino, CEO Zacaria Group.
Primele spatii vor fi predate in luna aprilie a anului 2017, existand deja un interes major manifestat de cateva companii mari din Sibiu pentru inchiriere. Viitorul parc industrial va avea o capacitate totala de 21.000 mp, pe o suprafata de teren de 30.500 mp. Se vor inchiria unitati locative amenajate cu suprafete incepand de la 1000 de mp, existand in acelasi timp posibilitatea de constructie a birourilor sau a showroom-urilor.
Complexul este pozitionat excelent, la doar 1.5 km de Aeroportul International Sibiu si la 6 km de intrarea pe Autostrada A1.zacaria-trident2
Prin aceasta achizitie, Zacaria Group isi extinde suprafata parcurilor industriale din Sibiu, ajungand la un total de 65.000 de mp de hale construite, urmand ca in 2017 sa dezvoltam inca 46.200 de mp in Zona Industriala de Est. Pe langa acestea, vom construi inca 14 spatii de cate 250 mp pentru punctele de lucru ale firmelor mai mici.
Astfel, la nivelul anului 2017, Zacaria Group va avea 114.700 de mp de hale industriale doar in Sibiu, fiind cel mai important dezvoltator din zona.
Zacaria Group activeaza de 11 ani pe piata de real-estate din Romania si este parte a grupului Alf Mizzi & Sons, grup fondat in Malta cu peste 100 de ani de experienta. Zacaria Group detine proiecte rezidentiale si industriale in Sibiu, Cisnadie, Sura Mica, Alba Iulia, Bucuresti, Arad, Oradea si Craiova.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns