concursul pentru funcțiile de directori la şcolile şi liceele din județul sibiu. trei dosare respinse


concursul pentru funcțiile de directori la şcolile şi liceele din județul sibiu. trei dosare respinse

Pentru concursul de ocupare a funcțiilor de director și de director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar din județul Sibiu, au fost încărcate, pe platforma electronică dedicată, un număr de 202 dosare de candidatură. 
În urma verificării acestora de către o comisie din cadrul I.Ș.J. Sibiu nu au fost validate decât 165 de dosare, 37 de dosare neîndeplinind condițiile necesare / obligatorii de participare.
Ca urmare a unei derogări M.E.N.C.Ș.,( care a permis candidaţilor să-şi completeze dosarele cu documente) date la nivel național, dosarele candidaților respinși din județul Sibiu, au fost reevaluate, un număr de 34 de dosare fiind admise, iar 3 dosare fiind respinse.
Prin intermediul prezentului comunicat de presă, îi informăm pe toți candidații admiși la concurs că proba scrisă va avea loc la Colegiul Național „Octavian Goga” din Sibiu, iar accesul candidaților în sălile de concurs este permis în intervalul orar 9,00-9,30. 
Lista candidaților admiși / a dosarelor validate la concurs poate fi vizualizată pe site-ul www.isjsb.ro și este afișată la avizierul sediului I.Ș.J Sibiu.
Cei trei candidați ale căror dosare au fost respinse sunt Conea Ana Adriana de la Centrul Şcolar de Educație Incluzivă numărul 2 din Sibiu, Nițescu Emilia Elisabeta de la şcoala gimnazială „Georg Daniel Teusch” din Agnita şi  Posa Cornelia de la Centrul Şcolar de Educație Incluzivă numărul 2 din Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu