Teatrul de Balet Sibiu mută spectacolele într-o noua locație de spectacole

0 435

2-redalexpo-amfiteatru-tbsTeatrul de Balet se întoarce în forță pe scenă și prezintă publicului din Sibiu, în luna octombrie, la aproape un an de la închiderea scenei mari a Casei de Cultură a Sindicatelor, patru evenimente mari. Acestea vor avea loc la Redal Expo.

În locația de spectacole de la Redal Expo, Teatrul de Balet Sibiu a amenajat o scenă potrivită pentru spectacolele de balet clasic, iar locurile pentru public, în număr de 350, sunt amplasate în amfiteatru, pentru a oferi în felul acesta tuturor spectatorilor prezenți la spectacole o experiență plăcută și condiții optime de vizionare a reprezentațiilor. Adresa noii locații de spectacole a TBS este str. Johann Sebastian Bach, nr. 4, iar accesul publicului se face pe la intrarea B. Parcarea Redal Expo are o capacitate maximă de 100 locuri și este gratuită pentru publicul prezent la spectacolele TBS.
Primele evenimente ce vor avea loc aici sunt Concursul Internațional de Dans Clasic și Contemporan – Young Stars Ballet Competition, Gală de balet, Lacul Lebedelor și Giselle.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.