Bulevardul Corneliu Coposu se închide câteva ore circulației în acest weekend

0 244

bulevardul Coposu cabluri 2Comisia de Avizare a Cererilor de Organizare a Adunărilor Publice a aprobat desfășurarea pe domeniu public a unui eveniment organizat de Inspectoratul pentru Situații de Urgență, cu ocazia primirii drapelului de luptă, în cadrul unui ceremonial militar-religios.

Evenimentul va avea loc duminică, 16 octombrie. Pentru pregătirea și desfășurarea acestuia, organizatorii au solicitat avizul Comisiei de Circulație pentru închiderea circulației pe bulevardul Corneliu Coposu, timp de câteva ore în acest sfârșit de săptămână. Porțiunea dintre Piața Unirii și sensul giratoriu de la intersecția cu strada  Constituției va fi închisă după cum urmează:
•Sâmbătă, 15 octombrie, între orele 10 – 12
•Duminică, 16 octombrie, între orele 9 – 12.
Măsura afectează și circulația pe străzile Independenței, Pompeiu Onofreiu și Berăriei, accesul pe bulevardul Corneliu Coposu nemaifiind posibil. Șoferii sunt rugați să ocolească zona sau să circule pe străzile adiacente bulevardului.
Și traseele de transport public 12, 13, 22, 5, 10, 17, 118 și 2 vor circula pe rute deviate în intervalele orare menționate, utilizând străzile Bâlea și Moldoveanu pentru dus și respectiv străzile Revoluției și Ștefan cel Mare pentru întors. Mai multe detalii despre traseele deviate găsiți pe site-ul societății de transport public: http://www.tursib.ro/news/show/211.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...