Ora de Sibiu
Știri in direct

Anchetă la Spitalul Județean Sibiu după ce o infirmieră a murit în lift

415

urgenta spital judetean sibiu ambulante smurdO infirmieră a decedat sâmbătă dimineață în timp ce se afla la serviciu, la Spitalul Județean Sibiu. Femeia în vârstă de 58 de ani a făcut infarct în lift și nu a mai putut fi salvată de medici. La nivelul secției s-a deschis o anchetă internă.

Infirmiera a decedat sâmbătă dimineață și conform informațiilor oferite de purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Sibiu, femeia a făcut infarct. Acesta avea 58 de ani și era angajată la Compartimentul Diabet, Nutriție și Boli Metabolice de la Spitalul Județean Sibiu. Ea se afla în lift și mergea spre bucătăria spitalului după mâncare. A fost găsită prăbușită la pâmânt. ”Este vorba de o infirimieră în vârstă de 58 de ani care era cunoscută cu patologie cardiacă. Era în tură conform graficului. Nu era în tură suplimentară. A decedat, cauza fiind cel mai probabil de natură cardiacă. S-au efectuat manevre de resuscitare, dar din păcate nu a mai putut fi readusă la viață”, a declarat pentru Ora de Sibiu, Decebal Todăriță, purtător de cuvânt la Spitalul Județean Sibiu.
CITEȘTE ȘI: O asistentă de la Spitalul de Pediatrie s-a stins din viață din cauza surmenajului. A făcut infarct la numai 30 de ani
În cadrul instituției s-a declanșat o anchetă internă pentru a se stabili exact împrejurările în care a avut loc acest nefericit incident. Moartea infirmierei survine la câteva zile după ce o asistentă de la Spitalul de Pediatrie a decedat din cauza extenuării. Femeia avea 30 de ani și era mama unei fetițe de patru ani.

Primește titlurile instant

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...