USR-ul a lansat sloganul de campanie: ”’Dacian Cioloş, în sfârşit ai cu cine”

1 320

dacian-ciolos-premierPartidul condus de Nicușor Dan susține platforma ”România 100”, lansată de premierul Dacian Cioloș. Președintele USR a anunțat că sloganul de campanie al partidului este ”Dacian Cioloş, în sfârşit ai cu cine”.

Preşedintele USR, Nicuşor Dan, a declarat că formaţiunea pe care o conduce susţine platforma ”România 100” lansată de şeful Guvernului şi a prezentat sloganul de campanie al partidului: ”Dacian Cioloş, în sfârşit ai cu cine”, anunță mediafax.ro. ‘Suntem fericiţi cu acest demers (lansarea platformei România 100 – n.r.). Foarte mare parte din populaţie susţine pe Dacian Cioloş, a văzut în guvernarea de până acum o speranţă, a văzut transparenţă, a văzut onestitate, a văzut bun-simţ. Programul pe care l-a lansat este în acord cu programul USR. USR susţine pe Dacian Cioloş pentru un nou mandat de prim-ministru după alegerile parlamentare”, a anunţat Nicuşor Dan într-o conferinţă de presă.
Totodată, liderul USR a explicat şi sloganul de campanie al USR – ”Dacian Cioloş, în sfârşit ai cu cine”.
”Dacian Cioloş a venit cu o platformă, România 100, în care spune cum vrea să guverneze în continuare. A spus că aşteaptă sprijin de la partide pentru acest proiect şi noi venim ază să-i spunem că i-l oferim, că programele sunt mai mult decât compatibile şi că vrem să colaborăm în această direcţie”, a mai spus Dan.
Premierul Dacian Cioloş şi-a lansat luni seara Platforma România 100 (România la 100 de ani), pe Facebook, precizând că ea conţine 10 principii ale unei guvernări, însoţite de un portofoliu de proiecte naţionale care crede că ar trebui continuate sau începute de guvernul viitor.
„După alegerile din 11 Decembrie 2016, România riscă să aibă în prima linie, să fie condusă de oameni politici cercetaţi penal, cu condamnări penale, oameni care nu mai pot reprezenta viitorul. La 100 de ani de la Marea Unire, România merită o clasă politică cinstită, care să devină un model de etică şi onestitate, nu de populism şi demagogie. Merită un Parlament ai cărui membri respectă justiţia, care ţin cont de nevoile şi de aşteptările societăţii, care lucrează pentru ţară, nu pentru interese private. România are nevoie de oameni politici, demnitari şi oameni de stat vizionari, în serviciul cetăţenilor”, se arată în platforma lansată de premier luni seara.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. Ciobanu scrie

    „Romania merita o clasa politica cinstita, care sa devina un model de etica si onestitate, nu de populism si demagogie”, zise politicianul.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.