csu u cluj

csu-u-clujSibiul a fost la câteva minute de o nouă victorie importantă. CSU a dominat autoritar partida în primele trei sferturi, dar Clujul a întors soarta partidei în ultimele minute și s-a impus cu 84-87 (27-26, 19-15, 20-19, 18-27).

E dureros când echipa ta favorită domină meciul, face spectacol, dar greșește pe final și pierde un meci așa cum s-a întâmplat sâmbătă seară la Sibiu. CSU a fost la timona partidei, mai ales în prima parte. Sibienii au avut controlul asupra meciului și asta și datorită fanilor care au umplut la refuz Sala Transilvania. Davis a făcut de departe cel mai bun meci al său de la sosirea la Sibiu, iar Cooper a fost și el la înălțime. Clujenii au ieșit însă la rampă în stil de echipă mare. Au forțat pe final de meci și le-a ieșit perfect. Oaspeții au învins cu 84-87, dar înfrângerea ne doare doar în clasament. Jocul lui CSU este parcă mai bun de la un meci la altul, iar asta nu poate decât să ne bucure. Mai mult echipa lui Dan Fleșeriu a demonstrat încă odată că în acest sezon Sibiul are un cuvânt mult mai greu de spus în campionat, decât în precedenta stagiune. Și cu siguranță că victoriile frumoase o să mai vină, asta și cu condiția ca jucătorii să se concentreze poate puțin mai mult în anumite momente ale partidei.

Fleșeriu, dezamagit după meci
”A fost un meci în care noi am greșit extrem de mult, mai ales în repriza a doua, și asta ne-a costat. Nu poți să faci greșeli la înfinit, împotriva unei  echipe atât de bune, și să nu te aștepți să te pedepsească. Clujul a jucat la o intensitate la care nu mă așteptam. Credeam că vor fi mai obosiți. Din păcate, la final, noi am arătat mai rău, iar ei au jucat mult mai lucid ultimele faze. De altfel, jucătorii noștri au arătat dăruire fizică bună, au încercat să se apropie de adversari, știind care este valoarea Clujului, au făcut maximul posibil astăzi, dar am greșit prea mult”, a spus după meci antrenorul lui CSU, Dan Fleșeriu.

CSU:
Davis 24, Cooper19, Hardy 14, Igor Mijajlovic 10, Popescu 9, Lalovic 8.

CSU Sibiu joacă etapa viitoare în deplasare cu Dinamo, duminică, 29 octombrie, de la ora 20:00. Meciul este televizat pe Digi Sport. foto: Facebook – U BT Cluj NAPOCA

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns