FC Hermannstadt a câștigat și la Iernut. Sibienii rămân lideri în liga a 3-a

Gruparea sibiană s-a impus sâmbătă în deplasare cu 2-4 (0-1) în partida disputată cu CS Iernut. Sibiul conducea după o oră cu 4-0 grație golurilor înscrise de Gabriel Oiță (28, 50), Adrian Cârstean (50) și Ionuț Petrescu (60).

În urma acestui rezultat, FC Hermannstadt se menține pe primul loc în clasamentul Seriei a V-a, cu 25 de puncte. După 9 etape, echipa sibiană are cele mai multe puncte din toate cele 73 de echipe aliniate la startul sezonului 2016/2017 al Ligii a III-a. ”Am obținut o nouă victorie muncită, la capătul unui meci pe care l-am controlat în marea lui majoritate. Am aliniat o echipă din care nu au făcut parte Criștiu, Tătaru și Tătar, care au ceva probleme de ordin medical. Cei care i-au înlocuit astăzi (n.a. sâmbătă) s-au descurcat bine. Ne bucurăm pentru faptul că ne menținem pe primul loc și sperăm să continuăm tot așa. Ne așteaptă un nou meci dificil, pe teren propriu”, a declarat antrenorul principal al lui FC Hermannstadt, Marian Mărgărit. În etapa a X – a, FC Hermannstadt joacă pe Stadionul ”Municipal” cu Metalurgistul Cugir. Partida e programată sâmbătă, 29 octombrie, de la ora 15:00. Tot sâmbătă, echipa a doua a clubului sibian a câștigat cu scorul de 3 – 2 meciul disputat pe terenul celor de la Viitorul Șelimbăr, în etapa a VII-a a Ligii a IV-a.
În meciul de la Iernut Marian Mărgărit a folosit următoarea echipă:
Voicilă – Al. Barbu (Bratima), Oiță, R. Bratu, Medeșan – B. Piko, Dâlbea (cpt.) – Monea (Tineiu), R. Necșulescu, I. Petrescu – Ad. Cârstean (A. Moldovan).

FC HermannstadtFC Hermannstadt fotbalfc hermannstadt meciFC Hermannstadt program meciuri
Comentarii (0)
Comentează