Halloween de poveste cu Gașca Zurli la Shopping City Sibiu. Intrarea este liberă

0 627

gasca-zurliGașca Zurli, trupa fenomen pentru copiii din Romania, revine la Shopping City Sibiu, sâmbătă 29 Octombrie, începând cu ora 16:00, eveniment la care intrarea este liberă.

Cei mici, însoțiți de părinți și bunici, sunt așteptați să participe la cel mai vesel spectacol susținut de Gașca Zurli, „Întâmplări din lumea poveștilor”, și să sărbătorească împreună cu îndrăgitele personaje: Tanti Prezentatoarea, Fetița Zurli, Tura Vura, Zâna Bună, Zdrăngănel, Yuppi, Clopoțel și Truli, un Halloween de neuitat.
Distracția va începe cu parada costumelor de Halloween, animatorii vor organiza concursuri și jocuri interactive iar cele mai înfricoșătoare costume vor primi premii surpriză.
Mai mult, primii 300 de copii costumați de Halloween care se inscriu la Info Point în ziua evenimentului, în intervalul 15:00 – 19:00, vor primi un trening Decathlon.
Spectacolele Zurli îi aduc pe copii într-o lume magică, plină de bucurii și zâmbete. „Întâmplări din lumea poveştilor” este o poveste despre prietenie, sinceritate şi fair-play, un spectacol în același stil “zurli”: interactiv, plin de energie, culoare, cântece antrenante și multă veselie. Spectacolul este simplu şi pe înțelesul copiilor, cântecele sunt vesele și ușor de fredonat, totul este presărat cu joculețe si coregrafii simple.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.