Peste 1.500 de joburi, premii și competiții contra-cronometru de traducere te așteaptă la Târgul de Cariere Sibiu

311

targ-de-cariereCel mai important eveniment de recrutare revine la Sibiu miercuri și joi, 2 și 3 noiembrie, la Hotel Ramada. 40 de companii și organizații caută angajați în diverse domenii de activitate, la Târgul de Cariere (TdC).

În total peste 1.500 de locuri de muncă sunt disponibile în Sibiu și în alte orașe. Mai mult, joburi vor găsi și cei care vor să muncească în străinătate.
„Ediția din această toamnă vine cu o noutate: organizăm competiții contra-cronometru de traducere, în colaborare cu partenerii noștri de la Sykes. Astfel, îi provocăm pe candidați să intre în competiția Speed Translation Challenge și să demonstreze cât de buni și de rapizi sunt la tradus. Pot participa cei care știu italiană sau germană”, spune Corina Brândușan, PR Managerul Târgului de Cariere.
La Speed Translation Challenge sunt puse la bătaie premii pentru cei mai buni candidați: 2 telefoane Huawei P9 și 2 bilete la Electric Castle. Înscrierile se fac în cadrul târgului, iar fiecare candidat are la dispoziție maxim 5 minute pentru a-și demonstra priceperea în fața recrutorilor.
Ce recrutează angajatorii la Târgul de Cariere
Cele 40 de companii și organizații care participă la TdC au disponible joburi, internshipuri și stagii în domenii diverse, de la IT, inginerie, industria tehnică, servicii, până la consultanță, servicii financiare, marketing, auto&automotive, retail și altele.
Astfel, Arvato Bertelsmann caută peste 50 de vorbitori de germană, finlandeză, suedeză, daneză și norvegiană, BMT Group recrutează în diverse arii ale ingineriei mecanice, Lidl vrea să angajeze noi colegi ambițioși atât pentru magazine, cât și pentru echipele din depozite și sediul central. „PPRO România dorește să-și mărească echipa de specialiști în Sibiu, oferind oportunități profesionale pentru specialiști relații publice interesați să lucreze part-time, tehnicieni în domeniul e-payment și analiști financiari cu experiență”, au precizat reprezentanții companiei PPRO România.
Recrutări importante fac și companiile Accenture, BearingPoint, Bertrandt, Conectys, HORNBACH, Siemens, Star Transmission & Star Assembly, Stefanini, Sykes. În plus, participă la
Târgul de Cariere de la Sibiu AIESEC, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu, Auchan, CEPROCS, CGS România, CRH, Donuterie, H&H Consulting, Harting România SCS, ifm electronic, JOB TRUST, KeepCalling, KFC, Kromberg & Schubert, KUKA Systems, Marquardt Schaltsysteme, McDonald’s, MHS Truck & Bus, NTN-SNR Rulmenți, Penny Market, Pirelli, Profi, Universitatea Lucian Blaga Sibiu, VEO Worldwide Services, Visma Services România.
Există și oportunități de joburi în Grecia, în domeniul hotelier, pentru bucătari, chelneri, cameriste, în total peste 3.500 de joburi.
Ce surprize ți se pregătesc la TdC
Cei care vin la Târgul de Cariere și dau like paginii de Facebook Târgul de Cariere sunt întâmpinați cu ceai sau cafea. În plus, dacă se înscriu în tombolă, pot câștiga o bicicletă Pegas. Pentru a intra în concurs, participanții trebuie să vină la Târgul de Cariere, să-și facă o poză cu bicicleta Pegas de la târg și să posteze fotografia pe profilul lor de Facebook folosing hashtagul #TdC&bike. Câștigătorul va fi stabilit prin tragere la sorți, la finalul sezonului de toamnă TdC.
Târgul de Cariere are loc miercuri și joi, 2 și 3 noiembrie, la Hotel Ramada sin Sibiu. În prima zi programul este de la 10:00 la 19:00, iar în cea de-a doua, de la 10:00 la 16:00. Intrarea este liberă. Detalii găsiți pe http://www.targuldecariere.ro/sibiu/

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi