FC Hermannstadt joacă vineri la Oșorhei. Pe 12 noiembrie are meci cu o echipă de liga 1

0 599

fc-hermannstadtFotbaliștii sibieni joacă vineri, de la ora 14:00, în localitatea orădeană Oșorhei cu echipa locală, în etapa a XI-a a Ligii a III-a. FC Hermannstadt abordează meciul după o serie de opt victorii consecutive și speră să se întoarcă acasă cu alte 3 puncte. ”Alb-roșii” au nevoie de un nou succes pentru a-și consolida locul ocupat în fotoliul de lider al Seriei a V-a, mai ales că, în etapa viitoare, vor avea liber.

În ciuda faptului că CS Oșorhei ocupă ultimul loc, cu un singur punct și fără victorie în acest sezon, sibienii susțin că îi așteaptă un nou meci dificil. „Un campionat se câștigă contra echipelor mici. Vrem să luăm și de data aceasta toate cele 3 puncte. Chiar dacă jocul pare unul ușor, la prima vedere, sunt sigur că lucrurile nu vor sta deloc așa. Noi am făcut însă deplasări bune și sperăm să ne descurcăm bine și de data aceasta”, a declarat antrenorul cu portarii, Florin Berța.
La rândul său, căpitanul echipei, Răzvan Dâlbea, e de părere că formația din Oșorhei va fi un adversar de luat în seamă. „Jucăm contra unei echipe din partea a doua a clasamentului, dar asta ne face să fim și mai atenți, fiindcă sunt convins că cei de la Oșorhei se vor motiva suplimenar, având în vedere că joacă cu echipa de pe primul loc. Vrem să obținem o nouă victorie, pentru a ne consolida poziția în fruntea clasamentului, înaintea etapei în care nu vom juca”, a spus Dâlbea.
Antrenorul Marian Mărgărit are la dispoziție întreg lotul și va putea trimite în teren, la Oșorhei, cel mai bun ”unsprezece”.

Amical cu o echipă de Liga I
FC Hermannstadt a fost invitată de prim-divizionara ASA Tg. Mureș pentru a susține un meci amical peste o săptămână, sâmbătă, 12 noiembrie. Meciul este posibil deoarece Liga I se întrerupe pentru meciurile echipei naționale cu Polonia și Rusia, iar echipa sibiană stă în etapa a XII-a.  „Suntem onorați că un club din Liga I își dorește să joace un amical cu noi. Înseamnă că, prin evoluțiile din campionat, am trezit interesul unor echipe din primul eșalon. Ne mândrim cu asta și sperăm să ne prezentăm onorabil în fața ASA-ului, sâmbăta viitoare. Nu am abandonat ideea aducerii la Sibiu a unei echipe din Liga I, tot pentru un meci de verificare, dar probabil asta nu se va întâmpla mai devreme de primăvara anului viitor, pentru că în ultimele două luni din 2016 în special programul echipelor din Liga I este foarte aglomerat”, a declarat președintele clubului sibian, Teodor Birț.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...