fbpx

FOTO Manechinele de la Sibiu, premiate la Festivalul Internațional Studențesc de Modă de la Piteşti

0 716


modele locurile123.jpg

Casa de Cultură a Studenților Sibiu şi Cleopatra Models au reprezentat centrul universitar Sibiu la în perioada 01 – 02 noiembrie 2016 la Festivalul Internaţional Studențesc de Modă „Culorile Toamnei” de la Pitești. 
Înscrisă la cele două secţiuni – „Modele”  şi „Creaţie vestimentară”, echipa de la Sibiu a depăşit toate așteptările ocupând primele locuri în clasament.
La secțiunea modele, podiumul a fost cucerit în totalitate de manechinele din Sibiu. Alexandra Cînduleț a ocupat locul I fiind declarată şi “Cel mai bun Model din concurs”,  Andreea Crețu  a ocupat locul II, iar Cristina Mihai locul III.
La secțiunea „Creaţie Vestimentară” s-au înscris în concurs 30 de designeri, dar sibianca Teodora Barbu a reușit să impresioneze atât juriul cât și publicul cu Colecția „(O) Cult Sisterhood”, obținând astfel locul al II-lea. Colecția ei este inspirată din simboluri oculte, cărți de tarot și spiritism acestea regăsindu-se în piesele vestimentare propuse de tânăra designer prin formă, cromatică, broderie și gravură.

pitesti2016

Printre membrii juriului s-au numărat Cătălin Botezatu şi Marius Secelean (de la Infofashion România), doi jurați exigenți, care sunt extrem de atenți la orice detaliu. Premiile obţinute denotă faptul că participantele sibiene dețin supremația atât în vestimentație cât și în frumusețe.
În afara concursului Şcoala de Modeling Cleopatra Popescu a oferit un show de excepţie prin mini-modele pregătite special pentru acest festival.
„Nu vă temeţi de perfecţiune! N-o s-o atingeţi niciodată!”, spunea Salvador Dali; noi credem însă că toţi aceşti tineri care ne reprezintă tind spre perfecţiune. De aceea talentul lor trebuie arătat, trebuie pus în valoare şi mai ales trebuie sprijinit. Felicitări fetelor şi coordonatoarei – Cleopatra Bojor (Popescu). Pornind de la o premiză pozitivă, rezultatul va fi sigur unul pozitiv”, a declarat Liliana Popescu – Directorul Casei de Cultură a Studenților Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.