superman

supermanBărbatul care a salvat viața unei tinere după un accident avut loc pe Calea Dumbrăvii, iar martorii prezenți l-au poreclit Superman, pentru că purta un tricou cu celebrul personaj de filme, a trecut prin clipe dificile zilele trecute.

Dupa ce fiica i s-a imbolnavit si a stat la pat mai multe zile, Cornel Spiridon a suferit si el o interventie chirurgicala complicata la mana dreapta. Operatia a fost incununata cu succes, dar pana sa la recapatarea totala a functilor si mobilitatii, sibianul mai are ceva de tras, anunta wowbiz.ro. Operatia a avut loc sub anestezie generala, intr-un spital din Sibiul, specialistii ortopezi luand decizia sa ii monteze lui Cornel Spiridon, alias Superman de la Sibiu, doua tije la mana dreapta pentru a-i sustine oasele rupte si a grabi sudarea lor.
Desi locul unde s-a intervenit nu e placut vederii si tijele se pot observa cu ochiul liber, „Superman de la Sibiu” spera ca refacerea sa se produca rapid. Nu de alta, dar acesta este singurul intretinator al familiei sale si isi creste singur fetita, asa ca, nu isi permite sa fie bolnav si vrea sa se intoarca la munca
Superman de la Sibiu a fost implicat, recent, intr-o altercatie urata la locul de munca. In urma incidentului, sibianul s-a ales cu un o mana rupta si un ghips de toata frumusetea. Desi a asteptat 2-3 saptamani ca sa i se sudeze oasele, intr-un final, acesta a fost nevoie sa accepte interventie chirurgicala si montarea tijelor ajutatoare in procesul vindecarii.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns