skate2

skate2Un grup de rideri din Sibiu ne-au cerut ajutorul pentru a trage un semnal de alarma in privinta skate park-ului de pe Coposu. Acesta a ajuns intr-o stare deplorabila si nu mai poate fi folosit.

Comanescu Tudor ne-a cerut luni ajutorul. Tanarul spune ca ne scrie in numele tuturor riderilor din Sibiu. „Dumneavoastra ne puteti ajut sa atragem atentia primariei pentru a se construi un nou skate park deoarece cel actual este in ultimul hal. (..) Daca nu ne baga nimeni in seama o sa scoatem toate elementele componente in mijlocul strazii”, ne-a transmis tanarul rider.skate3
„Este inadmisibil si trist ca tinerii sibieni talentati sa-si practice pasiunea pe niste ”mormane”. Ganditi-va la siguranta, in primul rand, acele ”rampi” care sta sa se rupa . Multe din elemente sunt foarte nesigure si pun in pericol viata tinerilor si copiilor practicanti. Cerem construirea unui nou skatepark, cerem sustinerea acestui sport intr-un oras mare, un oras frumos” se arata si in petitia on-line demarata de riderii din Sibiu. Poti sa semnezi si tu petitia lor AICI.

Join the Conversation

1 Commentariu

Lasă un răspuns