VIDEO – ”Șoferaș” de Sibiu pe Valea Oltului. Depășiri pe dreapta ca în filme

1 708

sofer-marlanImaginile video cu acest șofer ce conduce o mașină înmatriculată în Sibiu nu sunt dintr-un film. Ele sunt surprinse pe DN7 – Valea Oltului în după amiaza zilei de duminică, 6 noiembrie 2017.

Înțelegem că traficul pe Valea Oltului este mai ales în weekend unul care întinde la maxim nervii șoferilor. Ce nu înțelegem este inconștiența și ușurința cu care unii dintre conducătorii auto își pun viața în pericol și încalcă flagrant regulile de circulație.
Așa este și în cazul acestui șofer al mașinii marca VW Golf 4, înmatriculat în județul Sibiu. Acesta a găsit de cuvință să facă depășirile pe dreapta ca să ajungă mai în față în coloana de mașini. Numai vigilența șoferului de TIR a făcut să nu aibă loc un accident, pentru că e puțin probabil să te aștepți ca cineva să te depășească pe partea dreaptă. Golful are număr de înmatriculare SB – 35 – PET. Vedeți imaginile VIDEO pe Topul Mârlanilor. Click AICI.
Ai surprins și tu astfel de poze cu șoferi lipsiți de bun simț? Atunci publică fotografiile pe Topul Mârlanilor, accesând link-ul http://topulmarlanilor.ro/publica/

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. tot eu scrie

    oltean undercover daca era de SB

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.