Baloane albastre lansate în weekend pe cerul Sibiului. La „One World One Sky”

1.217

baloane-albastreSub deviza „One World One Sky” va avea loc o initiativa de suflet, pornita de clubul economic german din Timisoara si desfasurata in aceeasi zi, si la aceeasi ora, in Romania, Serbia, Ucraina, Moldova si Bosnia-Herzegovina.

Actiunea – cu scop caritabil – va consta in lansarea unor baloane in semn de respect, incredere reciproca si responsabilitate sociala in lume. “Vrem sa aratam ca putem apropia oameni si sa-i castigam pentru un scop comun, indiferent de religie, nationalitate si doctrine”, mentioneaza Radu Cretu din partea organizatorilor.
Actiunea de la Sibiu va avea loc sambata, 12 noiembrie, de la ora 14.00 in parcarea Kaufland pe Soseaua Alba Iulia. Lansarea propriu zisa a celor aproximativ 100 de baloane va avea loc la ora 15.00, moment precedat de un program artistic cu dans, muzica si voie buna, alaturi de parteneri locali, Asociatia UCOS – Un Copil O Speranta, implicati in acest eveniment. Baloanele se pot lansa contra unei donatii simbolice de 10 lei, bani care vor fi donati asociatie UCOS care sprijina si ajuta familille copiilor cu autism.owos
Alte locatii din tara: Cluj – Parcul Central, Agnita – str. 1 Decembrie, parcarea din fata postei si la Timisoara sambata, 12 noiembrie, de la ora 14.00 in parcarea Iulius Mall Timisoara. In cazul in care va ploua in ziua respectiva, se va amana evenimentul cu o saptamana.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.