pubele pline vasile aaron

Sibienii au răspuns pozitiv noului sistem de colectare și reciclare al deșeurilor, dar volumul de deșeuri depăsește așteptările autorităților și pânâ când lucrurile se vor regla, vom mai vedea imagini precum cele de mai jos, trimise de o cititoare. Dacăpubelele verzi pentru sticle se umple mai greu, cele galbene pentru plastic si metale șic ele albastre pentru carton și hârtie sunt mereu pline.gunoaie-vasile-aaron pubele-pline-vasile-aaron

„In cartierul V. Aaron, in spate langa biserica, selectia gunoiului e un adevarat fiasco. Cele 3 pubele sunt suprapline, si nemaifiind loc, oamenii au pus pungile peste tot pe langa ele. Nu este normal sa existe doar 3 pubele la atat de multe scari, mai ales pubela galbena pentru plastic.. ar trebui sa fie mult mai mare, deoarece sticlele si plasticul in general sunt mai voluminoase..Sau sa gaseasca o solutie sa cupleze 2 scari la un set de pubele”, a scris sibianca în mesajul catre Soma SRL, compania care se ocupă de colectarea deșeurilor, atașat celor două fotografii și trimis pe adresa noastră.

Dacă mai aveți imagini despre cum sunt pubelele la voi în cartier le puteți trimite pe oradesibiu@gmail.com.

Join the Conversation

1 Commentariu

Lasă un răspuns

  1. 1) „Dacă pubelele verzi pentru sticle se umple”…mama ei de romana si jurnalism.

    2) Gunoi menajer au lasat doar in locurile vechi. Mi-au pus gunoi reciclabil langa bloc, si menajer la 300m. Mi-au facut gardulet de lemn langa el, si l-au lasat. Corect ar fi sa nu platim la salubritate pana nu functioneaza cum ni s-a promis, corect?