fbpx

Sibienii au înțeles reciclarea dar deocamdată „selecția gunoiului e un adevărat fiasco”

1 723

Sibienii au răspuns pozitiv noului sistem de colectare și reciclare al deșeurilor, dar volumul de deșeuri depăsește așteptările autorităților și pânâ când lucrurile se vor regla, vom mai vedea imagini precum cele de mai jos, trimise de o cititoare. Dacăpubelele verzi pentru sticle se umple mai greu, cele galbene pentru plastic si metale șic ele albastre pentru carton și hârtie sunt mereu pline.gunoaie-vasile-aaron pubele-pline-vasile-aaron

„In cartierul V. Aaron, in spate langa biserica, selectia gunoiului e un adevarat fiasco. Cele 3 pubele sunt suprapline, si nemaifiind loc, oamenii au pus pungile peste tot pe langa ele. Nu este normal sa existe doar 3 pubele la atat de multe scari, mai ales pubela galbena pentru plastic.. ar trebui sa fie mult mai mare, deoarece sticlele si plasticul in general sunt mai voluminoase..Sau sa gaseasca o solutie sa cupleze 2 scari la un set de pubele”, a scris sibianca în mesajul catre Soma SRL, compania care se ocupă de colectarea deșeurilor, atașat celor două fotografii și trimis pe adresa noastră.

Dacă mai aveți imagini despre cum sunt pubelele la voi în cartier le puteți trimite pe oradesibiu@gmail.com.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. Remus scrie

    1) „Dacă pubelele verzi pentru sticle se umple”…mama ei de romana si jurnalism.

    2) Gunoi menajer au lasat doar in locurile vechi. Mi-au pus gunoi reciclabil langa bloc, si menajer la 300m. Mi-au facut gardulet de lemn langa el, si l-au lasat. Corect ar fi sa nu platim la salubritate pana nu functioneaza cum ni s-a promis, corect?

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.