Ștefan Hrușcă într-un concert aniversar de colinde la Mediaș

0 864

hrusca_faina_5fcef219ccSala Traube din Mediaș va găzdui pe data de 11 decembrie 2016, un spectacol muzical semnat de către intrepretul Ștefan Hrușcă, intitulat ”Sara Crăciunului nost”.

Magia sărbătorilor de iarnă, se va face auzită de-a lungul și de-a latul tării și se va bucura de ascultătorii de pretutindeni cu acordului mângâietoare ale colindelor tradiționale românești.Ora de începere a spectacolului muzical este programat pentru ora 17:00.Prețul unui bilet este în valoare de 70 lei.

Timp de două ore, medieșenii vor avea ocazia de a asculta melodii precum ”Florile Dalbe”, ”Trei Păstori”, ”Afară ninge liniștit”, ”Linu-i lin”, ”Sfânta-i sară de Crăciun” și ”Ziurel de ziuă”.Interpretate de Ștefan Hrușcă, mereu cu aceeași sensibilitate, colindele și-au dobândit statutul de veritalilă tradiție autohtonă a sărbătorilor de iarnă.

Momentul va fi marcat printr-un playlist format din cele mai îndrăgite colinde, aduse în fața publicului de-a lungul vremii de cantorului originar din inima Maramureșului.Așadar, nu ratați o întâlnire de suflet, ce pune la loc de cinste colindul tradițional, intrepretat în cea mai sinceră și autenică manieră.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.