delia matache

Capul de afiș pentru acest weekend în materie de distracție îl reprezintă concertul cu Delia de la Shopping City Sibiu. Tot în acest final de săptămână are loc și Festivalul Ars Hungarica.

Aniversare Shopping City Sibiu cu un super concert
Sunt 10 ani de când Shopping City Sibiu este cea mai importantă destinație de cumpărături din regiune, cu peste 150 de magazine și un mix de retaileri de renume. Delia susține sâmbătă un concert.
Mai multe detalii AICI

Vineri si sambata, distractie garantata la Cotton Pub
În timp ce alte cluburi se chinuie la propriu să organizeze petreceri de Halloween, cei de la Ursus Cotton Pub, au decis să nu își bulverseze clienții și să păstreze aceeiași linie cu muzică bună. Vineri, Dj XTZ, DJ Andu și MC Ionu sunt pregătiți să ofere încă o seară memorabilă la platane ”Man, i love Fridays” fiind deja o rețetă de succes care atrage weekend de weekend sute de sibieni și turiști în locația de pe Rațiu. Distracția continuă aici și sâmbătă seară, așa că aveți motive să vă rezervați din timp o masă în pub la telefon 0752.268.866.live sesion cottonArs Hungarica, evenimente de calitate
Ars HUNGARICA a debutat joi seara la Sibiu. Festivalul are in programul sau o serie de evenimente care merita atentia sibienilor.
Mai multe detalii AICI

Baloane pe cerul Sibiului
Sub deviza „One World One Sky” va avea loc o initiativa de suflet, pornita de clubul economic german din Timisoara si desfasurata in aceeasi zi, si la aceeasi ora, in Romania, Serbia, Ucraina, Moldova si Bosnia-Herzegovina. Are loc și la Sibiu, sâmbătă.
Mai multe detalii AICIbaloane-albastreColocviul Național Zilele Poeziei „Iustin Panța” revine la Sibiu
Revista „Euphorion” prezintă, în perioada 11 – 12 noiembrie, cea de-a XV-a ediție a Colocviului Național Zilele Poeziei „Iustin Panța”.
Mai multe detalii AICI

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns