urmează super concerte la ursus cotton pub. vin bug mafia și trupa feelings

Mai e puțin până la mini-vacanța de 1 decembrie și dacă te-ai decis să o petreci în oraș, atunci trebuie să ști că cei de la Ursus Cotton Pub se pregătesc așa cum trebuie pentru două seri de neuitat.

Cu siguranță că cluburile și pub-urile din Sibiu se pregătesc să atragă clienții cu evenimente care mai de care mai ispititoare. Pentru că în totdeauna s-au pregătit așa cum trebuie, cei de la Ursus Cotton Pub vin cu o surpriză românească de Ziua Națională a României. Fanii muzicii hip-hop cu siguranță se vor bucura cel mai tare, pentru că pe 1 Decembrie în pub-ul de pe Ion Rațiu, nr. 9 vor concerta cei de la BUG Mafia. Numărul de locuri în locație pentru acest concert este limitat, așa că cel mai bine vă cumpărați un bilet din timp. Acesta costă 30 de lei, iar informații și rezervări puteți să obțineți sunând la numărul 0752.268.866.
Mai multe detalii găsiti pe pagina de Facebook – Ursus Cotton Pub Sibiu.

YouTube video

Feelings pe 2 decembrie
Tot în același weekend prelungit și tot la Cotton, mai are loc un eveniment special. Vineri 2 decembrie, este indicat să vă faceți rezervări din timp, pentru că la URSUS COTTON PUB este ”Jameson Live Music”. Adică mai pe românește cei de la Jamenson vin cu o mega-petrecere in Ursus Cotton Pub, alaturi de Trupa Feelings. Nu vor lipsi voia buna, drink-urile Jameson si oamenii pusi pe distractie, ca la un adevarat party in spiritul Irish! Și vă mai spunem doar că vocalistul acestui live band a fost la Vocea României și l-a convins pe Brenciu în urmă cu aproape 3 ani, să îl ia în echipa lui de atunci. Și ca să prinzi un loc în Pub noi zicem că indicat este să îţi faci repede o rezervare la 0752268866, ca să nu rămâi pe afară.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu