VIDEO – Ponta mesaj pentru Iohannis de la ”Masa Tăcerii”: ” Aici nu se mănâncă nici măcar salam săsesc și nu se atârnă rufe la uscat”

4.184

Atac fără precedent de la Victor Ponta pentru președintele Klaus Iohannis. Ponta s-a filmat la Masa Tăcerii de la Tg. Jiu și i-a transmis șefului statului că ” pe Masa Tăceri nu se mănâncă nici măcar salam săsesc”.

Victor Ponta i-a transmis, vineri, un mesaj video preşedintelui Klaus Iohannis, după ce ce şeful statului s-a pozat, la sfârşitul lui octombrie, pe un scaun de la ”Masa Tăcerii” din Târgu Jiu şi i-a spus că acolo ”nu se mănâncă nici măcar salam săsesc, Poarta Sărutului nu se închide şi pe Coloana Infinită nu se atârnă rufe la uscat”, cerându-i lui Iohannis mai mult respect pentru locuitorii din Târgu Jiu, conform news.ro. ”Domnule preşedinte Iohannis, mă aflu la cea mai nouă atracţie turistică din Târgu-Jiu, scaunul pe care dumneavoastră aţi stat şi vreau să vă rog să învăţaţi, să înţelegeţi, că pe Masa Tăceri nu se mănâncă nici măcar salam săsesc, Poarta Sărutului nu se închide şi că pe Coloana Infinită nu se atârnă rufe la uscat. Dacă o să învăţaţi mai mult despre România, sunt convins că o să ne respectaţi mai mult. În calitate de cetăţean şi deputat de Gorj, vă mulţumesc pentru reclama pe care ne-aţi făcut-o. Aş vrea să ne respectaţi mai mult”, i-a transimis Victor Ponta preşedintelui Klaus Iohannis prin intermediul unui mesaj video postat pe pagina sa de Facebook.
În timpul mesajului, Ponta a ţinut în mână un salam şi un ştergar oltenesc. El candidează în Târgu Jiu pentru un al patrulea mandat de deputat.

Preşedintele Klaus Iohannis a fost fotografiat, la sfârşitul lunii octombrie, în timp ce stătea pe un scaun de la ”Masa Tăcerii”,  una dintre operele lui Constantin Brâncuşi din Parcul Central din Târgu Jiu, în zonă fiind inscripţii prin care vizitatorii sunt rugaţi să nu atingă operele artistului. Preşedintele Klaus Iohannis a răspuns criticilor aduse din cauza imaginilor afirmând că, dacă sculptorul Constantin Brâncuşi nu ar fi vrut să se aşeze nimeni acolo, nu ar fi proiectat ansamblul într-un parc public, iar restul discuţiei are „substrat electoral”.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Arată comentarii (2)