hardy csu sibiu1

Formația pregătită de către Dan Fleșeriu a întrerupt seria victorilor consecutive a celor de la BC Mureș Târgu-Mureș, punându-le probleme în etapa cu numărul 8 a Ligii Naționale de Baschet Masculin. CSU Sibiu sa impus în deplasarea de la Mureș cu scorul de 74 – 68, iar scorul pe sferturi a fost 29-9, 16-20, 14-30 și 18-15.

”Am început mai slab meciul. Eram extrem de motivați, dar am părut că avem plumb în picioare. Mureșul ne-a surprins, în prima parte, cu agresivitatea lor foarte mare, și de acolo și diferența aceea de pe tabelă. Băieții noștri însă au arătat mult caracter în această seară și nu s-au lăsat intimidați, astfel că au reușit să reducă din diferență și, în final, rezultatul să fie în favoarea noastră. Ne-am propus să jucăm agresiv 40 de minute, însă am făcut multe faule la început și am apelat la bancă pentru a-i păstra pe titulari pentru final. Cei care au venit de pe bancă au răspuns bine. Le mulțumesc foarte mult băieților pentru dorința de a câștiga de care au dat dovadă, dar mai ales că au jucat ca o echipă, s-au ajutat între ei, iar acesta este primul pas înainte pe care îl așteptam de mult”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul principall al BC CSU Sibiu.

Principalii marcatori ai Sibiului au fost Kevin Hardy care a reușit să marcheze 20 de puncte, 10 recuperări și 4 pase decisive.Urmat de către Igor Mijajlovic care a marcat 17 puncte.
După această victorie consecutivă, BC CSU Sibiu are în cont un bilanț de 4 victorii și 3 înfrângeri.În etapa viitoare, Sibiul stă, însă pe 16 noiembrie vor disputa meciul restanță din etapa cu numărul 4 a LNBM la Galați.
Următorul meci pe care galben-albaștri îl vor disputa va avea loc miercuri, 16 noiembrie 2016, la Galați, de la ora 17:30, o restanță din etapa a IV-a a LNBM.
Clubul sibian dorește să le mulțumească suporterilor prezenți în număr mare la Târgu Mureș, pentru a-și susține echipa favorită, pentru modul în care i-au încurajat baschetbaliștii sibieni și pentru fairplay-ul de care a dat dovadă.

Comentariul meu

Lasă un răspuns