​Obiectivele PNL pentru repornirea economiei: dereglementare, debirocratizare și sprijinirea capitalului autohton! 

0 2.076

 

PNL Sibiu a ales o campanie electorală din care lipsesc lansări fastuoase, cu baloane și stegulețe și a preferat să pună în centrul atenției cetățeanul. În perspectiva alegerilor parlamentare, liberalii susțin că o campanie în care să primeze discuțiile om cu om, la firul ierbii, în fiecare cartier, în fiecare localitate este exercițiul cel mai bun pentru un om politic, pentru a înțelege foarte bine care este pulsul societății.6398 1
Președintele PNL Sibiu, Raluca Turcan, candidat la Parlament pentru Camera Deputaților consideră că după o activitate atât de susținută în Parlament, cu rezultate concrete, după atâtea întâlniri cu oamenii în fiecare localitate, lansările fastuoase nu-și mai au locul.

6399

Raluca Turcan: „Echipa PNL este zilnic în fiecare colț din Sibiu. Stăm de vorba cu oamenii, le prezentam soluțiile la problemele pe care deja le cunoaștem. Pentru creșteri salariale și de pensii, pentru bani de drumuri și investiții ai nevoie de economie puternică. Investitorii trebuie să știe că PNL militează pentru: țintirea ajutoarelor de stat către capitalul autohton, sprijinirea întreprinderilor mici și mijlocii autohtone, dereglementare şi debirocratizare, generalizarea cotei unice, inclusiv cota standard de TVA și pentru contribuțiile sociale plătite de angajat și angajator.

6396

Noi vrem să fim sinceri cu oamenii, nu-i amăgim și le spunem DOAR lucruri care sunt realizabile” , a declarat Raluca Turcan.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.