VIDEO Groapă uriaşă ce a înghiţit o intersecţie întreagă, reparată în două zile în Japonia

0 3.555

O groapă uriaşă care a înghiţit o intersecţie întreagă în orasul japonez Fukuoka a fost reparata în timp record de autoritatile locale. Dupa doar doua zile traficul s-a reluat în conditii normale.

Autorităţile din oraşul japonez Fukuoka, unde o groapă uriaşă a înghiţit o intersecţie întreagă, au reparat şoseaua în numai câteva zile zile, iar zona a fost redeschisă traficului, relatează The Guardian, citat de news.ro. Într-o demonstraţie tipică de eficienţă japoneză, muncitorii au lucrat 24 de ore din 24 pentru a umple groapa cu 6.200 de memtri cbi de nisip şi ciment. Lucrarea a durat două zile.
Pe lângă reparaţiile la carosabil, muncitorii au reparat sistemul de canalizare, de alimentare cu gaze, semafoarele şi stâlpii de iluminat care au fost înghiţiţi de groapa enormă apărută pe 8 noiembrie dimineaţă. Echipele de muncitori au fost lăudate de populaţie pe reţelele de socializare. groapa-ok„Sunt surprins că drumul a fost redeschis într-o săptămână”, a scris un utilizator pe Twitter. “Impresionant. A fost rapid”, a scris un altul. Autorităţile au inspectat lucrarea, au declarat zona sigură şi au redeschis-o pentru trafic. Primarul din Fukuoka, Soichiro Takashima, a dat asigurări că terenul în zona afectată este în prezent de 30 de ori mai rezistent decât înainte. El a adăugat că a convocat o comisie de experţi pentru a stabili cauzele apariţiei gropii. Groapa, care a avut o adâncime de 20 de metri, a provocat haos pentru navetişti, după ce circulaţia metroului a fost întreruptă pentru mai multe ore. De asemenea, în zonă a fost oprită alimentarea cu energie electrică şi cu gaz.

https://youtu.be/SPPtmWHnD1s

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.