Acapella & Friends vă invită la Concertul de Crăciun în Sibiu

0 1.375

La începulul lunii decembrie, Sibienii vor avea parte de o surpriză greu de găsit în peisajul muzical românesc, printr-un concert ce aduce pe aceeași scenă voci din aproape toate palierele muzicale.

„Dragii mei, mă bucur enorm de fiecare dată când vin la Sibiu pentru a cânta. M-am bucurat enorm și pentru colaborarea pe care am avut-o cu Teatrul Național Radu Stanca, dar acum bucuria este specială, pentru că sunt invitată să fac parte din spectacolul prietenilor mei, George Miron și Acapella. Aștept cu emoție acest eveniment pentru că vibrez la tot ceea ce cântă ei, sunt speciali cu toții, au un repertoriu deosebit iar când îi ascult cântând îmi trec prin minte amintiri din copilărie. Ne vedem la concert pe data de 4 decembrie și aștept să îmi spuneți voi ce sentimente minunate vă va transmite acest concert eveniment”, spune Monica Anghel.

Christmas Gala Concert este o inițiativă a asociației Vocart și va reuni sub luminile rampei artiștii Monica Anghel, Nico, Andrei Lazăr, George Miron, Marius Preda, pianistul Andrei Tudor, saxofonistul Mihai Sebastian și Grupul Vocal Acapella, un „obișnuit” al perioadei de sărbători în orașul Sibiu.Concertul va avea loc în data de 4 decembrie, de la ora 19, la Sala Thalia. „Mă bucur că și anul acesta voi colabora ca și în anii precedenți, alături de grupul Acapella condus de George Miron la evenimentul „Christmas Gala Concert” Acapella & Friends.

Alături de prietenii mei de la Acapella, anul acesta voi avea plăcerea de a-i avea alături pe scena pe câțiva dintre cei mai de seama artiști ai scenei muzicale românești cât și orchestra Filarmonicii din Sibiu”, spune Nico. 

Intrarea publicului la Christmas Gala Concerct se face pe baza de bilet.Prețul unui bilet de bază este de 20 de lei, iar elevii, studenții și pensionari beneficiează de o reducere de 50%.Biletele se pot achiziționala la Agenția Teatrală de pe bulevardul Nicolae Bălcescu, iar caseria Sălii Thalia sau online pe www.kompostor.ro

Accesul publicului la Christmas Gala Concert se face pe bază de bilet. Prețul de bază al unui bilet este de 20 de lei iar elevii, studenții și pensionarii beneficiază de o reducere de 50%. Biletele pot fi achiziționate la Agenția Teatrală de pe bulevardul Nicolae Bălcescu, la caseria Sălii Thalia și online pe http://www.kompostor.ro.

Christmas Gala Concert este un eveniment organizat de Asociația Vocart și cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.