Feerie pe gheaţă la palatul Brukenthal. Iarna aceasta patinăm la Avrig

0 2.645

Grădina reşedinţei de vară Brukenthal din Avrig se transformă în această iarnă într-un regat al gheţii! Cu mic cu mare, amatorii de sporturi de iarnă sunt invitaţi la patinoar începând de vineri, 25 noiembrie.

Noul patinoar va fi principala atracţie a Târgului de Crăciun Brukenthal ce va fi organizat în Grădina Franceză din faţa Oranjeriei. Patinoarul va fi acoperit de gheaţă artificială şi are o suprafaţă de 200 metri pătrați.  De la târg nu va lipsi Moş Crăciun, pentru care am pregătit şi o pistă de aterizare. Copiii vor găsi la palat locul perfect pentru a se bucura de iarnă şi de zăpadă. Pot urca pe patine sau pot aluneca cu sania pe derdeluşul amenajat în apropierea patinoarului. Între două reprize pe patine sau pe sanie, cei mici se pot încălzi cu un ceai cald sau cu o plăcintă cu măr şi scorţişoară. ”Până de Crăciun organizăm şi spectacole de colinde. Elevii şi preşcolarii îşi pot face programare pentru un spectacol de Crăciun la recepţia palatului. Adulţii vor găsi şi ei locul ideal pentru a se bucura împreună cu copiii lor sau pentru a se încălzi cu un vin fiert şi cu un hot dog”, spun cei de la palatul Brukenthal Avrig.
Elevii şi studenţii vor plăti 10 lei că să intre la patinoar, în timp ce un bilet pentru un adult va costa 15 lei. Închirierea patinelor costă 10 lei pentru o sesiune de 1h30. La grupurile mai mari de 10 persoane, costul biletului este de 10 lei. Patinoarul va fi deschis zilnic, între orele 10:00 – 22:00 până la 1 Aprilie 2017. Primii participanţi la petrecerea inaugurală de vineri, vor avea intrare gratuită.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.