Ceața dă peste cap activitatea aeroportului din Cluj. O cursă redirecționată către Sibiu

0 1.483

Ceața densă care a învăluit Clujul luni dimineață, a afectat destul de serios activitatea aeroportului internațional. Șapte curse aeriene au avut întârzieri s-au au fost redirecționate către alte aeroporturi. Una a aterizat la Sibiu.

Şapte curse aeriene interne şi internaţionale sunt afectate, luni, de ceaţa de pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj, înregistrând întârzieri sau fiind redirecţionate spre alte aeroporturi, anunță mediafax.ro. Directorul Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj, David Ciceo, a declarat, luni că speră ca vizibilitatea să revină la normal. „Sunt mai multe curse aeriene interne şi internaţionale afectate de ceaţa de pe Aeroportul Internaţional <Avram Iancu> Cluj, unele înregistrând întîrzieri, iar altele fiind redirecţionate spre alte aeroporturi. Deocamdată nu se poate ateriza pe Cluj, zborurile de la Bucureşti au întârziere, iar cursa de la Iaşi care trebuia să aterizeze în cursul dimineţii a fost deviată pe Aeroportul Timişoara. Sperăm ca vizibilitatea să revină la normal în următoarea oră”, a spus Ciceo.
Potrivit site-ului aeroportului clujean, pe lângă cursa de Iaşi care a fost redirecţionată la Timişoara, iar cea care trebuia să sosească de la Timişoara a fost redirecţionată la Sibiu, la sosiri înregistrează întârzieri zborurile de la Bucureşti, Baden Baden şi Charleroi, iar la plecări cele de Iaşi şi Bucureşti.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...