Gabriel Gheorghe: Ca senator ales pentru județul Sibiu, mă simt responsabil în găsirea drumului de urmat către renașterea Văii Hârtibaciului (P.E.)

0 1.908

Candidatul ALDE Sibiu pentru Senatul României, Gabriel Gheorghe, le-a transmis în cadrul întâlnirilor pe care le-a avut cu sibienii de pe Valea Hârtibaciului că această zonă merită și poate să renască.

E nevoie doar de voință și de idei concrete pentru a-i determina pe fii satelor să se reîntoarcă acasă.
”Mi-a rămas în minte imaginea unui domn în vârstă care citind prezentarea mea, unde spun că doresc SCHIMBAREA pentru țara în care să locuiască și să prospere copiii noștri, m-a privit lung și mi-a spus: ”«Pari un bărbat de treabă și ești de-ajuns de tânăr ca să faci ce ți-ai propus. Eu am doi băieți. Amândoi plecați…» și n-a mai putut să zică mai departe. Ne-am strâns mâna pentru câteva secunde, într-o tăcere plină de înțeles și am plecat fiecare mai departe”, mărturisește candidatul ALDE. ”Agnita și întreaga Vale a Hârtibaciului, de ani de zile îmbătrânește! Tinerii pleacă și asta din lipsă de perspective. Ca Senator ales PENTRU județul Sibiu, mă simt responsabil în găsirea drumului de urmat către renașterea zonei. Economia liberală și inițiativa privată sunt cele mai potrivite unelte cu care putem reconstrui bunăstarea întregului județ”, a mai spus Gabriel Gheorghe.
MESAJ:
”În 11 decembrie am nevoie de votul dumneavoastră. Echipa ALDE Sibiu, poziția 4 pe buletinele de vot. Vă chem să-mi fiți parteneri! Sunt sigur că împreună putem face o Românie NORMALĂ!”

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...