vasile spinean

Omul care a ținut în mână cu succes frâiele celui mai mare spital din Sibiu, a anunțat joi că nu va mai candida pentru un nou mandat. Spinean spune că face acest lucru din mai multe motive printre care și  cel a ”rutinei”. Acesta a mărturisit și ce lucruri l-au deranjat dealungul celor aproape patru ani petrecuți ca manager la SCJU Sibiu.

Eu cred că unul dintre cei mai mari dușmani ai managementului este rutina, iar această convingere o am de foarte multă vreme. În cariera mea am avut în vedere să nu depășeșc niciodată mai mult de patru ani pe aceeiași funcție și poziție. Asta pentru că începi să te obișnuiești cu anumite lucruri și poți să scapi din vedere anumite lucruri importante și esențiale. Un al doilea argument ar fi că din ceea ce vedem cu toții, dorința actuală a Consiliului Județean este să focuseze efortul spre un spital nou cu 1.100 de paturi. Eu cred că focusându-se efortul pe realizarea unui spital nou care reprezintă un efort extrem de mare, am sentimentul că acest spital județean de acum se va bucura de mult mai puțină atenție în ceea ce privește funcționarea lui”, a spus actualul manager al celui mai mare spital din Sibiu.spinean-2
Acesta a vorbit deschis despre mandatul al cărui final se apropie. Vasile Spinean a lăsat să se înțeleagă și că unul din motivele pentru care nu mai vrea să candideze pentru încă un mandat este și relația cu actuala conducere a Consiliului Județean Sibiu. Spinean a fost vertical atunci când a venit vorba de ce l-a deranjat în ultimele luni petrecute la conducerea Spitalului Județean Sibiu. ”Cine mă cunoaște ca manager știe foarte bine ce mă deranjează și ce nu mă deranjează. Niciodată nu m-au deranjat lucrurile adevărate, onest și corect comunicate și în totdeauna m-au deranjat și mă vor deranja indiferent ce fac, pentru că așa sunt construit, ȘOPÂRLELE”, a spus acesta în conferința de presă transmisă în direct pe Ora de Sibiu.
Urmăriți mai jos înregistrarea completă ale declarațiilor acestuia.

Comentariul meu

Lasă un răspuns